Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
novena pisze:Zamarł?Przecież ostatni post jest chyba z 5 min przed tobą agiis-s![]()
Ja jestem tu już od wczoraj ale nie piszę bo żem nie ze Szczecina a szkoda bo miło by było was znów zobaczyć
IKA 6 pisze:Witaj Szczecinie. Kłaniam sie z Górnego SląskaPost ten dostałam od agiis-s. Zaczęło się od 160 kotów i postu Izy. Musze Was wszystkich przeprosić. Opacznie zrozumiałam post Izy. Myslałam, że w Szczecinie jest mało osób zajmujących sie kotami chociaż przyznaję było to trochę dziwne. Dziwne było tez, że w poscie Izy występuje tylko NOT i to najczęściej musi sie bronić przed atakami. Dobrze że agiis-s była tak zdeterminowana i napisała do mnie pw. Wysłała mi dwa posty, które sumiennie przeczytałam. Dlatego właśnie sie odzywam i jeszcze raz Was przepraszam. Podoba mi sie Wasz banerek i podoba mi się pogoda z jaką opowiadacie różne historyjki nie tylko o kotach. Jeżeli pozwolicie to od czasu do czasu będę wtrącała swoje 3 grosze
novena pisze:Moniko74,współczuję,same trudne przypadki ci się trafiają.Straszny bidulec z tego białaskaale jest śliczny,reszta również.Mam nadzieję,że szybko dojdzie do siebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], włóczka i 40 gości