Moderator: Estraven
CoToMa pisze:Może siki bardziej utwardzają?
Bakeneko pisze:Donoszę , że ekipa remontowa sprawuje się rewelacyjnie, nasypałem sobie do wiadra zaprawy tynkarskiej, oddalilem się po wodę i.... Klocek wlazł do wiadra z zaprawą i tam nasikałinnych incydentów wspominał nie będę
mar9 pisze:Bakeneko pisze:Donoszę , że ekipa remontowa sprawuje się rewelacyjnie, nasypałem sobie do wiadra zaprawy tynkarskiej, oddalilem się po wodę i.... Klocek wlazł do wiadra z zaprawą i tam nasikałinnych incydentów wspominał nie będę
zamiast podziękować pomocnikowi murarskiemu za pomoc to narzeka, oj nieładnie, panie majster

Erin pisze:mar9 pisze:Bakeneko pisze:Donoszę , że ekipa remontowa sprawuje się rewelacyjnie, nasypałem sobie do wiadra zaprawy tynkarskiej, oddalilem się po wodę i.... Klocek wlazł do wiadra z zaprawą i tam nasikałinnych incydentów wspominał nie będę
zamiast podziękować pomocnikowi murarskiemu za pomoc to narzeka, oj nieładnie, panie majster
No własnie, nieładnie
Kiciuś tak się starał, a tu jeszcze fochy
Głaski dla koteczków
I powowdzenia przy remoncie

Bakeneko pisze:Donoszę , że ekipa remontowa sprawuje się rewelacyjnie, nasypałem sobie do wiadra zaprawy tynkarskiej, oddalilem się po wodę i.... Klocek wlazł do wiadra z zaprawą i tam nasikałinnych incydentów wspominał nie będę
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 8 gości