Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 11, 2009 23:25

majencja pisze:Nic się nie zmieniło :evil: Nie mam z kim zamienić bo urlopy. A na odstąpienie dyżuru -wtedy znajdzie się zawsze chętny :twisted: po prostu mnie nie stać :oops:

Majka bardzo żałujemy ,że nie będziesz mogła uczestniczyć w imprezie :cry: no ale cóż rozumię praca to praca, a niestety wyszukać termin dla prawie 30 osób i jeszcze w okresie wakacyjnym to wielka trudność, ale mam nadzieję, że jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze :D albo jakoś tak :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob lip 11, 2009 23:30

Ja potwierdzam, ale o moim TŻ-cie nie było mowy :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie lip 12, 2009 10:03

Oczywiście że przyjadę :D :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lip 12, 2009 10:33

całek pisze:Obrazek

Cześć! Jestem Lusia - Trikolorka!

Obrazek

Jeśli jeszcze ktoś nie wie, dlaczego Trikolorka.. no.. to teraz już na pewno wie.

Obrazek

Oho, ktoś idzie.. chyba weźmie mnie na spacer! Uwielbiam spacery!

Obrazek

Taaaak, to jest to.. Przestrzeń! Powietrze!

Obrazek

Trawka, krzaczki, zieleń!

Obrazek

Uwielbiam! Uwielbiam! Uwielbiam!!! mrrrr...

Obrazek

Niestety nie mogę się tym długo cieszyć - moi obecni opiekunowie mogą mi poświęcić tylko kilka chwil - muszą się zajmować także pozostałymi kociakami, które są w Chatce i wymagają opieki...

Obrazek

..więc ciągle kombinuję, jakby tu dać nogę! Niestety.. wszystko pozabezpieczane.

Obrazek

Już miałam mieć domek.. wspaniały domek dla mnie, gdzie mogłabym szaleć i chodzić własnymi ścieżkami.. gdzie miałabym wolność! Niestety.. nie wiem dlaczego, ale domek mnie nie chciał...

Obrazek

Nie pozwól, aby mi serduszko pękło z tęsknoty..
Zabierz mnie - obdarz mnie Miłością i Wolnością jakiej rozpaczliwie pragnę...

Całek - przepiękne zdjęcia !!! :love: :king:
Lusia też urocza :D
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie lip 12, 2009 10:56

Wczoraj do Nowego Domku pojechała ALFICZKA. Moja maleńka rozrabiaka i niesamowita przytulaka :wink:
Pan czekał na Nią 2 miesiące. I się doczekał. Okazało się że właśnie Alfica jest jego wymarzoną czarną jak puma kociczką :lol:
Alfiątko mieszka teraz 3 ulice dalej odemnie 8O Więc będzie monitorowana 8)

ALFA przed pójściem w świat do Nowego Domu

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Nie lip 12, 2009 11:59

Koteczki skacza po domk!
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie lip 12, 2009 11:59

Z niecierpliwością bedzemy czekały na fotki Sisi.tzn Wiesiu napewno też bo to była jego ulubienica i w sumie Siska jego sobie wybrała.
On z nią jeździl do weta i na badania i na sterylkę,
Ja osobiście ją przyjęłam na kociarnię i ona osobiście mnie ugryzła :roll:

Bardzo się cieszę że Maciek podjął taką decyzję,To wyjatkowa kotka o wyjątkowym chrakterze,chyba wiesz o czym mówię :wink: .
Ja piętam Sisi taką
Obrazek
i te oczy pełne strachu.
Serce rośnie że ma dom

Obiecujemy przesyłac zdjęcia :) Jak będę miała możliwośc, to nakręce filmik jak lata z piłeczką w pysku, albo za myszką. Ale to najwcześniej w sierpniu.
Jeszcze raz dziękujemy Wiesiowi za opiekę nad nią.
Faktycznie ma wyjątkowy charakter i dlatego zostaje u nas :)

Pyska się szybko uczy. Czeka grzecznie aż jej założe obróżkę i chodzimy na spacer :)
Cześciowo dzięki niej odkryliśmy dziś potrąconego psiaka w lasie za domem. Spakowaliśmy go do auta i do Weta. Na szczęście nie zdązył wyjechać i podjechał do gabinetu. Tych sk...ów co potrącają zwierzęta i je zostawiają, chyba bym udusiła. To serca trzeba nie mieć. Muchy by biedaka zjadły żywcem.
Psiak chyba od paru dni "chodził" na dwóch przednich łapach (z diagnozy Weta wyszło, że zostałby niepełnosprawny, problemy z załatwianiem się), to tego uraz głowy- m.in. pęknięta żuchwa. Biedny trząsł się cały. I oczywiście na podbrzuszu stado muszych larw...
Psiak śliczny, do tego ufny. Może w wyniku cierpienia. Nie chciał biedak nawet się nic napić. Po konsultacji z Wetem podjeliśmy decyzję o uspieniu. Szkoda, że biedak tak skończył :(
Ale niektórzy ludzie są beznadzejni. Jestem wściekła, że nikt mu nie pomógł. Jak można zostawić zwierzaka na takie cierpienia!!!!

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Nie lip 12, 2009 14:18

http://www.joemonster.org/filmy/17253/S ... ra_dzieci_

Jesli Ktoś potrzebuje coś na rozweselenie tak jak ja dzisiaj.
Nikt nie lubi podejmować takich decyzji ;/
Sorry za wywnętrznianie się, ale czasami ludzka bezmyślność i brak wrażliwości mnie przerasta.

Pozdrawiam ciepło

blekitna

Post » Nie lip 12, 2009 15:10

Dziwicie się że ludzie potrąca zwierzaka i pojadą??? U nas potrącili 28 latka , zostawili i odjechali bez udzielenia pomocy :evil: Chłopak nie żyje :cry: . jeżeli człowiek człowiekowi cos takiego jest w stanie zrobić to pytanie czy zasługuje na miano człowieka :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lip 12, 2009 16:41

mar_tika pisze:-Kubusia-na str są tylko dwie fotki prosze o wiecej i opis jaki koteczka ma charakter i jakiego szukamy dla niej domu

Uzupełniłem o opis i zdjęcia nadesłane przez Iwetę

mar_tika pisze:-Sisi -jest na str .Dagmara jeseli Sisi jest do adopcji to prosze o fotki i tekst

Uzupełniłem o nowe zdjęcie i przeniosłem do tych, co znalazły Domek.

Jeśli chodzi o wyadoptowane, to myślę, że będziemy dawać maks. 3 - 4 zdjęcia i tyle.. ew. zostawimy w bazie danych strony, jednak nie będziemy ich pokazywać odwiedzającym. Jak chcą się napatrzeć na kociaki, to niech patrzą na te do adopcji ;>)

Na całą resztę czekam.

Prośba - napiszcie mi, do kogo ma być kontakt przy każdym z kociaków - podejrzewam, że do Baśki? Jeżeli jest inaczej przy jakichś kotach (jak np.: przy Kubusi, co już wiem ;>) ) to proszę o taką informację.

DOMKI! Prosimy o nadsyłanie zdjęć i opisów! Bez tego nie mamy jak wystawić Waszych tymczasowiczów na stronie i w ogłoszeniach!

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Nie lip 12, 2009 16:48

majencja pisze:Dziwicie się że ludzie potrąca zwierzaka i pojadą??? U nas potrącili 28 latka , zostawili i odjechali bez udzielenia pomocy :evil: Chłopak nie żyje :cry: . jeżeli człowiek człowiekowi cos takiego jest w stanie zrobić to pytanie czy zasługuje na miano człowieka :evil:

Nie dziwie się, ale to mnie wkurza.
Uznaje, że jeśli Ktoś nie ma serca dla zwierząt, tym bardziej dla ludzi nie będzie miał...
A jakoś wątpie, że będzie lepiej...

blekitna

Post » Nie lip 12, 2009 16:54

całek pisze:
mar_tika pisze:-Kubusia-na str są tylko dwie fotki prosze o wiecej i opis jaki koteczka ma charakter i jakiego szukamy dla niej domu

Uzupełniłem o opis i zdjęcia nadesłane przez Iwetę

mar_tika pisze:-Sisi -jest na str .Dagmara jeseli Sisi jest do adopcji to prosze o fotki i tekst

Uzupełniłem o nowe zdjęcie i przeniosłem do tych, co znalazły Domek.

Jeśli chodzi o wyadoptowane, to myślę, że będziemy dawać maks. 3 - 4 zdjęcia i tyle.. ew. zostawimy w bazie danych strony, jednak nie będziemy ich pokazywać odwiedzającym. Jak chcą się napatrzeć na kociaki, to niech patrzą na te do adopcji ;>)

Dzięki Marcin :)

blekitna

Post » Nie lip 12, 2009 21:00

terenia1 pisze:No więc czas zaprosić wszystkich na kocią imprezętak jak w tamtym roku impreza u mnie :) dzień 18.07.09r. Mam nadzieję, że będzie pogoda bo impreza plenerowo-czyli ogródkowo-grillowa. Zaraz zamieszczę listę osób, proszę wszystkich o potwierdzenie przybycia :lol: jeśli kogoś pominęłam to proszę się przypomnieć a może ktoś by chciał nas poznać to też proszę o info :lol:
Tereniu - ja z Piotrem i Olga z Piotrem czyli Duzi Gaza i Bianki po nowemu Leszka i Dzidzi :D toz to małe wesele nam się robi, mozemy przyjechac ze stołem, krzesłami i wałówką oczywiście :D

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Nie lip 12, 2009 21:15

Elza
Obrazek
fotoDorotka
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39