majencja pisze:Nic się nie zmieniłoNie mam z kim zamienić bo urlopy. A na odstąpienie dyżuru -wtedy znajdzie się zawsze chętny
po prostu mnie nie stać
Majka bardzo żałujemy ,że nie będziesz mogła uczestniczyć w imprezie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Nic się nie zmieniłoNie mam z kim zamienić bo urlopy. A na odstąpienie dyżuru -wtedy znajdzie się zawsze chętny
po prostu mnie nie stać
całek pisze:
Cześć! Jestem Lusia - Trikolorka!
Jeśli jeszcze ktoś nie wie, dlaczego Trikolorka.. no.. to teraz już na pewno wie.
Oho, ktoś idzie.. chyba weźmie mnie na spacer! Uwielbiam spacery!
Taaaak, to jest to.. Przestrzeń! Powietrze!
Trawka, krzaczki, zieleń!
Uwielbiam! Uwielbiam! Uwielbiam!!! mrrrr...
Niestety nie mogę się tym długo cieszyć - moi obecni opiekunowie mogą mi poświęcić tylko kilka chwil - muszą się zajmować także pozostałymi kociakami, które są w Chatce i wymagają opieki...
..więc ciągle kombinuję, jakby tu dać nogę! Niestety.. wszystko pozabezpieczane.
Już miałam mieć domek.. wspaniały domek dla mnie, gdzie mogłabym szaleć i chodzić własnymi ścieżkami.. gdzie miałabym wolność! Niestety.. nie wiem dlaczego, ale domek mnie nie chciał...
Nie pozwól, aby mi serduszko pękło z tęsknoty..
Zabierz mnie - obdarz mnie Miłością i Wolnością jakiej rozpaczliwie pragnę...
Z niecierpliwością bedzemy czekały na fotki Sisi.tzn Wiesiu napewno też bo to była jego ulubienica i w sumie Siska jego sobie wybrała.
On z nią jeździl do weta i na badania i na sterylkę,
Ja osobiście ją przyjęłam na kociarnię i ona osobiście mnie ugryzła![]()
Bardzo się cieszę że Maciek podjął taką decyzję,To wyjatkowa kotka o wyjątkowym chrakterze,chyba wiesz o czym mówię.
Ja piętam Sisi taką
i te oczy pełne strachu.
Serce rośnie że ma dom
mar_tika pisze:-Kubusia-na str są tylko dwie fotki prosze o wiecej i opis jaki koteczka ma charakter i jakiego szukamy dla niej domu
mar_tika pisze:-Sisi -jest na str .Dagmara jeseli Sisi jest do adopcji to prosze o fotki i tekst
majencja pisze:Dziwicie się że ludzie potrąca zwierzaka i pojadą??? U nas potrącili 28 latka , zostawili i odjechali bez udzielenia pomocyChłopak nie żyje
. jeżeli człowiek człowiekowi cos takiego jest w stanie zrobić to pytanie czy zasługuje na miano człowieka
całek pisze:mar_tika pisze:-Kubusia-na str są tylko dwie fotki prosze o wiecej i opis jaki koteczka ma charakter i jakiego szukamy dla niej domu
Uzupełniłem o opis i zdjęcia nadesłane przez Iwetęmar_tika pisze:-Sisi -jest na str .Dagmara jeseli Sisi jest do adopcji to prosze o fotki i tekst
Uzupełniłem o nowe zdjęcie i przeniosłem do tych, co znalazły Domek.
Jeśli chodzi o wyadoptowane, to myślę, że będziemy dawać maks. 3 - 4 zdjęcia i tyle.. ew. zostawimy w bazie danych strony, jednak nie będziemy ich pokazywać odwiedzającym. Jak chcą się napatrzeć na kociaki, to niech patrzą na te do adopcji ;>)
Tereniu - ja z Piotrem i Olga z Piotrem czyli Duzi Gaza i Bianki po nowemu Leszka i Dzidziterenia1 pisze:No więc czas zaprosić wszystkich na kocią imprezętak jak w tamtym roku impreza u mniedzień 18.07.09r. Mam nadzieję, że będzie pogoda bo impreza plenerowo-czyli ogródkowo-grillowa. Zaraz zamieszczę listę osób, proszę wszystkich o potwierdzenie przybycia
jeśli kogoś pominęłam to proszę się przypomnieć a może ktoś by chciał nas poznać to też proszę o info
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, imatotachi, puszatek i 386 gości