Moderator: Estraven

Zowisia pisze:Dzieki za kciuki
wlasnie mi plecy znow wysiadly, ale nic, probujemy dalej gonic czas
Koty ok, Oczko biedne chodzi i czasem mruczy, na razie nigdzie nie skacze, i dobrze. Je rozne chrupki i calkiem normalny ma apetyt. Ubylo jej polowe skory na brzuchu, wiec jest cienka jak niteczka ...
Jutro kolejna kontrola.
Krowka dostaje juz leki na watrobe, dalej je bardzo malo, ale to nic, moze schudnie.
Maluchy po wczorajszym odrobaczaniu rzucily lekkie pawiki tu i tam. Poza tym oczywiscie rosna i pieknieja.
Reszta kwitnie, a Sonia przychodzi na glaskanie i juz znacznie rzadziej ucieka kiedy sie zblizam - chodzi tez czesto z ogonem do gory - czyli ze dobrze jej na swiecie. Uff.
duzo pozdrowien, zabieramy sie ostro do pracy (ostatnio znow nocowki ..)
Tweety pisze: [kontrola] o której? bo Robert będzie wiózł do krakvetu kota na zabieg to mógłby Cię wieczorem zabrać

Zowisia pisze:Tweety pisze: [kontrola] o której? bo Robert będzie wiózł do krakvetu kota na zabieg to mógłby Cię wieczorem zabrać
o, to najsuperowiej by bylo ... bo te tramwaje-autobusy tak trzesa i telepia biednym Oczkiem .. trzymam ja na rekach i stoje na palcach, ale to niewiele daje, a juz ten halas ruchu miejskiego jest potworny
ja sie dostosuje, prosze o sygnal![]()
tylko ze wieczorem straszne kolejki sa ??? ,.,., ale ja i tak nie zdaze wczesniej, bo dzis w nocy znow pracuje (= usiluje ..)
dzieki Tweety ! Oczko na pewno tez bedzie bardzo wdzieczna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Blue, Google [Bot] i 26 gości