Cztery małe kociaki w wieku około 6-7tyg. pilnie potrzebuję dla nich DT.
Kociaki śliczne, w dobrej kondycji, czarno-białe, płci nie znam, mają jeszcze niebieskawe oczka.
Kociaki są z grupy "sopociaków" o których więcej tu:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=82200&start=285
W całej grupie są 3 kotki, dwie wysterylizowałyśmy, trzeciej nie zdążyłyśmy te 4 maluchy to właśnie jej dzieci.
Kociaki w tej chwili są nieufne, na widok człowieka uciekają ale są w takim wieku że powinno sie udać je oswoić dość szybko.
Ja wyjeżdżam za 2 tyg. na 3 tyg. teraz nie mogę ich wziąć na dt, tym bardziej ze nie miałabym ich komu przekazać na czas mojego wyjazdu, wszystkie dziewczyny z pkdt zapchane kociakami na maksa, znajomi i rodzina też, a boję się ze za 5tyg. jak wrócę będą już dziksze i starsze i trudniej będzie je przystosować do życia z ludźmi.
Bardzo mi zależy aby to sopockie stadko już sie nie powiększało, bo jednak zbyt wielu ludziom ono tam przeszkadza, a wiadomo im ich wiecej tym bardziej zauważalne są.
Gdyby ktoś wziął kociaki na dt, ja sterylkę dla ich mamusi zorganizuję jeszcze przed moim wyjazdem.
Jeśli ktoś weźmie je na dt, zapewnię im wsparcie finansowe na weta i wyżywienie i obiecuje przejąć je gdyby do mojego powrotu (za 5 tyg.) nie znalazły jeszcze ds.
Jestem na miejscu jeszcze 2 tyg. jeśli ktoś mógłby je wziąć to złapie i dowiozę na wskazane miejsce.
Komu slicznego black& whitea?
Może jeśli nie cała 4 to chociaż 2 szt. by ktoś mógł wziąć, chodzi tylko o te 5 tyg., koty na razie mają tam do dyspozycji opuszczoną posesję ale ona jest wykupiona nie wiadomo kiedy zaczną sie tam jakies prace remontowe wtedy nie wiadomo gdzie te koty się podzieją, starsze są dzikusy wiec będą musiały sobie jakoś poradzić ale maluchy mają szansę na domki.
Kto da im szansę.
Proszę o kontakt na pw.