Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 05, 2009 0:01

Bingo !!!Dokladnie,to moje kocie wcielenie.Praojciec -i pramatka -oczywiscie symboliczna-mojego kociego rodu.Sprawca mojego wielkiego szczescia.Zrodlo zarazy i nieuleczalnej ,,kociej choroby,,,ktora do czasu jego poznania przebiegala dosyc lagodnie.Wielki zlosnik i przytulas.Zadymiarz i koiciel emocji.Wielki spryciarz i nieporadne kociatko.Grzebacz smietnikowy i francuski kot.Padlinozerca.Wredota i uparciuch.Fetyszysta torebkowy.Sikacz pokatny jawny i niejawny. ,,Wychowawca ,, mlodziezy ,dostajacy mdlosci z obrzydzenia na widok ,,kocich dzieci.Wielki prowokator.Uzurpator ogrodkowy.I mechanik samochodowy. Moj najukochanszy staruszek.Arnold zwany pieszczotliwie Arnoldzikiem lub zlosliwie Szara Malpa .
ObrazekObrazek

ARNOLD

Od: Czw gru 18, 2008 12:31

Post » Nie lip 05, 2009 7:51

Dzien dobry.Mam nowe zdjecia i nowe fakty z zycia wiadomo kogo.Ale beda pozniej,bo teraz do pracy.
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Nie lip 05, 2009 9:51

Dzień dobry!
Czekamy niecierpliwie!
Miłej niedzieli!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lip 05, 2009 22:20

Wracam do domu i od razu problem-cos blokuje drzwi.W pierwszej chwili moja katastroficzna wyobraznia juz zaczela dzialac i wyobrazilam sobie jakies zwloki pod drzwiami.Ale jak odzyskalam jasnosc myslenia zauwazylam w szparze kocie geby wiec odetchnelam z ulga.Po chwili silowania otworzylam i ....stanelam prawie po kostki w zwirku kocim.Mialam chyba zacmienie umyslowe albo atak bezmyslnosci i postawilam ogromny 25 kg wor zwiru za drzwiami,bo nie chcialo mi sie go tachac dalej.Zlosliwie sama do siebie stwierdzilam,ze nie chcialo ci sie go taszczyc to teraz bedzie ci sie chcialo sprzatac.Chlopaki zrobili sobie plaze.Baraszkowali w tym zwirze jak dzieci w piasku-grzebali,kulali sie,drapali, czolgali.Tylko okularow slonecznych im brakowalo.Tonem nieco jadowitym poinformowalam ich ze po pierwsze dostana pylicy,bo ich zabawa wzniecala tumany pylu,a po drugie -czekaja ich puste kuwety lub muszla albo nocnik do wyboru.Humor mi sie troche poprawil jak sobie wyobrazilam moich grubasow na nocnikach.Pyl opadl odslaniajac pobojowisko i ...ruszajacy sie worek z resztkami zwiru.Wiedzialam od razu kogo w tym worze zastane,wiec nie bylam zaskoczona gdy wylonil sie Goly Nos.Prawdopodobnie doszedl do wniosku,ze bardzo sie napracowal i jest ogromnie zmeczony,bo sapnal ,padl na tlusciutki boczek jak podciety-on tak zawsze-przymknal oczy i prawie zasnal.Ale wtedy ocknelam sie ja.Oznajmilam,ze teraz panowie solidarnie wezma zmiotki i do sprzatania.Jak mozna sie domyslic w mgnieniu oka w zasiegu wzroku nie bylo zadnego kociego ogona,nawet tego przykrotkiego.Zostalam do sprzatania sama,szczesciem na podlodze sa plytki.A opatrznosc czuwala nade mna i nie wpadlo wandalom do glowy zeby ten zwir zmoczyc ...czymkolwiek.Oczywiscie maja go teraz w kuwetach.A oto rece -i nogi-ktore sa temu winne Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Nie lip 05, 2009 22:23

A oto list gonczy za jednym ze sprawcow.Prosze nie dac sie zwiesc niewinnej mince-to zatwardzialy przestepca-recydywista pozbawiony sumienia Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Nie lip 05, 2009 22:27

Jak zwykle po ciezkiej pracy stado musialo odpoczac Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Nie lip 05, 2009 22:28

Guido - jesteś Bossssssski!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Nie lip 05, 2009 22:30

Potem przyszedl czas na toalete URL=http://www.fotosik.pl]Obrazek[/URL]
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Nie lip 05, 2009 22:33

A po zregenerowaniu sil-czas na zapasy -na szczescie dla mnie bez blota. Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Nie lip 05, 2009 22:36

Niektorzy ucieli sobie dluzsza drzemke Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Nie lip 05, 2009 22:39

A niektorzy rozpoczeli polowanie,ktore stalo sie kolejna katastrofa.Ale o tym innym razem Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Pon lip 06, 2009 6:36

Bosh, jaka cudowna gromadka :ryk:
Koffam Ich na zabój, a Bandytę szczególnie :love:

Erin

Post » Pon lip 06, 2009 10:08

Od rana mam dobry humor...
dzięki Twoim opisom Arnold i fotkom rzecz jasna. :)
Ja tylko nie mogę się połapać ile ty masz kotów?

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Pon lip 06, 2009 12:32

Ja się doliczyłam sześciu 8)

Erin

Post » Pon lip 06, 2009 17:19

Erin pisze:Ja się doliczyłam sześciu 8)

Ale nie wiadomo czy to wszystkie są 8)

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

[poprzednia][następna]