Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 01, 2009 21:46

Betbet pisze:Cyryl vel Asterix od seji w nowym domu.
Rozdzwonił się telefon.
Wszyscy chcą takiego samego słodziaka. Szukam wyjątkowego dla znajomej, najlepiej o umaszczeniu innym niż szaraczek.

Suuper :D
Wszystkich co jeszcze dzwonią odsyłaj na stronkę pkdt, kotów ci u nas dostatek.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Śro lip 01, 2009 22:15

odsyłam, odsyłam ale ludzie są tacy dziwni i nieporadni czasem;)Zresztą na stronce...są wszystkie?Będę zaglądała i polecała konkretne sztuki. Póki co rozglądam się za podobizną Cyryla, równie miziastą.
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Śro lip 01, 2009 22:16

Gdańsk pisze:

a tutaj kilka nowych fotek kotki:
ObrazekObrazek

Ten kto ja wezmie moze z powodzeniem udawac ze to kot bengalski :-)

nelonik

Od: Nie sty 20, 2008 17:31

Post » Śro lip 01, 2009 23:05

Dziewczyny mam prośbę. Usuńcie proszę, stare ogloszenia z ale.gratka, jest tam ogloszenie mojej trzylapki umieszczone przez pkdt a trzylapka ma juz domek. Jest Burasia Marylki, ktora też juz dawno w nowym miejscu. Jak bedziemy usuwać ogloszenia po wyadoptowaniu kotow to na stronie zrobi się przejrzysto :D
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Śro lip 01, 2009 23:16

dzidzia pisze:Dziewczyny mam prośbę. Usuńcie proszę, stare ogloszenia z ale.gratka, jest tam ogloszenie mojej trzylapki umieszczone przez pkdt a trzylapka ma juz domek. Jest Burasia Marylki, ktora też juz dawno w nowym miejscu. Jak bedziemy usuwać ogloszenia po wyadoptowaniu kotow to na stronie zrobi się przejrzysto :D

Trzyłapka z plaży to moje dzieło.
Kopiuję ze stronki robiąc ogłoszenia i lece po kolei-na trojmiasto.pl
A na ale.gratce aktualizuję tylko...a że nie zwróciłam uwagi na trzyłapkę... przepraszam.
Burasię z ale.gratki już dawno ściągnęłam. Także to nie moje.
Wszystkie koty z pkdt na tamtej stronce w rasie "europejskiej" to raczej moje dzieło.

Edit - usunęłam 3łapkę, a ogłoszenie Burasi na 100% nie jest moje.

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Śro lip 01, 2009 23:24

Rozdzwonił się telefon.
Wszyscy chcą takiego samego słodziaka. Szukam wyjątkowego dla znajomej, najlepiej o umaszczeniu innym niż szaraczek.

Jeśli chodzi o kocurka to ja mam piękne czrnuszki z białym pędzelkiem :wink: Na pewno nie szaraczki :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Śro lip 01, 2009 23:35

seja pisze:
dzidzia pisze:Dziewczyny mam prośbę. Usuńcie proszę, stare ogloszenia z ale.gratka, jest tam ogloszenie mojej trzylapki umieszczone przez pkdt a trzylapka ma juz domek. Jest Burasia Marylki, ktora też juz dawno w nowym miejscu. Jak bedziemy usuwać ogloszenia po wyadoptowaniu kotow to na stronie zrobi się przejrzysto :D

Trzyłapka z plaży to moje dzieło.
Kopiuję ze stronki robiąc ogłoszenia i lece po kolei-na trojmiasto.pl
A na ale.gratce aktualizuję tylko...a że nie zwróciłam uwagi na trzyłapkę... przepraszam.
Burasię z ale.gratki już dawno ściągnęłam. Także to nie moje.
Wszystkie koty z pkdt na tamtej stronce w rasie "europejskiej" to raczej moje dzieło.

Edit - usunęłam 3łapkę, a ogłoszenie Burasi na 100% nie jest moje.

Dzięki bardzo :D

Pewnie ogloszenie Burasi to dzieło Marylki :D i zapomniała wycofać.

Te ogloszenia podalam jako przyklady, bo akurat wiem jakich kotow dotyczyly ale jeżeli ktoś ma jakieś nieaktualne to wycofajcie. Na ale.gratce ogłoszenia wiszą bardzo długo. Na trójmieście na szczęście terminy sa krotsze i ogłoszenie samo znika, nie trzeba tak pilnować.
Obrazek

dzidzia

Post » Czw lip 02, 2009 7:07

dzidzia pisze:Pewnie ogloszenie Burasi to dzieło Marylki :D i zapomniała wycofać.

Tez myślałam, że to moje, ale po zalogowaniu okazało się, że moje jest tylko ogłoszenie o Tycjanku (usunęłam), a o Burasi nie... dziwne...
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Czw lip 02, 2009 8:18

Pewnie Yammayca je zrobiła :D
Obrazek

dzidzia

Post » Czw lip 02, 2009 8:51

Rozdzwonił się telefon.
y

ojej proszę poleć koty mojej siostry , 6 tyg. z watku o wejherowiakach jak możesz proszę- podeslę ci je zaraz na maila, są podobne do astrixa :lol: ona ma całą wielka kociarnię podrzutków w kartonie. jak będą dzwonić do ciebie ludzie w sprawie asterixa- podawaj im proszę telefon alicji- 515-081-631.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Czw lip 02, 2009 9:21

Rozdzwonił się telefon.

Jesli moze być trochę starszy ( 6 mc) to mam, whiskasek, przedwczoraj wykastrowany - cudo. Pełen energii sliczny miziak, bystry, czełkolubny, potrafi dosłwnie rzucić się do stóp na grzbiet i wywalić brzuszek. Ciężko mi się z nim rozstać, więc niech lepiej ktoś go weżmie zanim stracę dla niego serce w zupełności :wink:
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Czw lip 02, 2009 19:06

A oto wątek Miszki :D Kinga mi go dziś przywiozła jest cudny, no super kotek :D
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4635422#4635422
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw lip 02, 2009 21:42

biamila pisze:A oto wątek Miszki :D Kinga mi go dziś przywiozła jest cudny, no super kotek :D
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4635422#4635422

Kociaki z tego gniazda sa naprawdę fajne nie boją się ludzi nie boją sie psów takie małe pieszczochy.Rudy kociaczek jest u biamili a pręgowana koteczka z czarnym grzbietem jest u nauczycielki Kasi ...zostało tam jeszcze pięć kociąt jedna cała czarna koteczka i 4 pręguski.....gdyby ktoś chciał pomóc i wziaść choć jednego kociaka z tej piątki to było by super.
Beatko spóźniłam się z Patrycją na rehabilitację przez te kociaki :(
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Czw lip 02, 2009 21:59

to i beata też cała zakocona?
biedna patrycja....matko- polko ty znów koty ponad dziecko :( :roll: :D :wink:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Czw lip 02, 2009 22:00

sabina skaza pisze:
Rozdzwonił się telefon.
y

ojej proszę poleć koty mojej siostry , 6 tyg. z watku o wejherowiakach jak możesz proszę- podeslę ci je zaraz na maila, są podobne do astrixa :lol: ona ma całą wielka kociarnię podrzutków w kartonie. jak będą dzwonić do ciebie ludzie w sprawie asterixa- podawaj im proszę telefon alicji- 515-081-631.
..... ja mam 12 takich cudaków :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

[poprzednia][następna]