Coś mi się wydaje, że lada moment malutka wyjdzie na salony

A że nie wie, co to lodówka - lepiej niech nie wie jak najdłużej, bo wiedza o przeznaczeniu tego mebla może zakończyć się wiedzą o tym, jak to-to otwierać

A zdjęcia będą?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
inatheblue pisze:Galilea robi postępy, ale:
je głównie w nocy
boi się lustra
boi się wszystkich drzwi
boi się salonu (małego pokoju już nie)
boi się szczekających na dworze psów i kłócących się sąsiadów
nie wie, co to lodówka
nie je niczego oprócz stałej karmy
Kot fajtłapa.
inatheblue pisze:Wieczorem będzie fotograficzne polowanie na kota
Bazyliszkowa pisze:inatheblue pisze:Wieczorem będzie fotograficzne polowanie na kota
Czekam na efekty kociego foto-safari
Bazyliszkowa pisze:inatheblue pisze:Wieczorem będzie fotograficzne polowanie na kota
Czekam na efekty kociego foto-safari
inatheblue pisze:Dzięki wszystkim![]()
Jak tylko odgrzebię nowy aparat i zrozumiem działanie, to i owszem. Chyba, że Luby cyknie komórką. Mała lata po mieszkaniu cokolwiek nieśmiało, ale chyba wybrała sobie dzisiejszy wieczór na poznawanie przestrzeni. Dywan fajny - klepnęła sobie natychmiast. Instynkty normalnego kota. Puchate = fajne. Usiłowała gryźć rączkę od baniaka z wodą, od czego ją delikatnie odwiodłam, bo jeszcze nauczy się gryźć kable i zrobi sobie krzywdę.
Lodówka jak lodówka, ja się cieszę że to już nie kocię i mam nadzieję, że nie odkryje, co to firanki. Fikus zaraz pójdzie na balkon.
inatheblue pisze:No, muszę zdobyć kartę do aparatu, bo komórką - czyli z bliska - nie daje sobie zrobić zdjęcia. Weszła w fazę eksploracyjną i z miziaka zrobiła się niedotykalskim, ciekawskim kotem, który po dwóch rutynowych głaskach zaczyna zapierniczać po mieszkaniu w tempie Lance Armstronga.
Tylko tyle świadczy o tym, że nas jednak potrzebuje, że przysypia na dywanie za pracującym przy komputerze Lubym i wyciera mordkę o krzesło. Ale zwiewa, kiedy tylko podejść. Mam nadzieję, że jej przejdzie, kiedy już oblata terytorium.
Wieczorem będzie fotograficzne polowanie na kota![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1, Silverblue i 174 gości