Male zjadly i spia, wyglada ok, Lolek i Bolek porozrabiali i tez spia
co z Marco ?????
czy moge prosic o sprawdzenie w Theriosie ?
ostatnia lepsza wiadomosc byla z 14oo
zo
Moderator: Estraven

Zowisia pisze:Male zjadly i spia, wyglada ok, Lolek i Bolek porozrabiali i tez spia
co z Marco ?????
czy moge prosic o sprawdzenie w Theriosie ?
ostatnia lepsza wiadomosc byla z 14oo
zo
Patka_ pisze:odpowiedz na ogloszenie Kleo:
Oto odpowiedź na Twoje ogłoszenie „KLEO WYGNANA Z EGIPTU PILNIE SZUKA NOWEGO MIEJSCA NA ZIEMI” na Gumtree:
Od: zabcia19882@buziaczek.pl
witam jestem zaiteresowana kontką gdzie by byla do odebrania!!prosze napisac to numer gg:xxxxxx(gg podam chetnym na priv)
ktos zaufa?ja nie bardzo
Asmiszka pisze: na razie bez zmian poza temperatura, która wzrosła do 36-37 stopni więc ciut lepiej. Myszek pomiałkuje, pokrzykuje ale nadal utrzymuje się biegunka. Nadal trzeba trzymać za malucha bardzo mocno!

Patka_ pisze:odpowiedz na ogloszenie Kleo:
Oto odpowiedź na Twoje ogłoszenie „KLEO WYGNANA Z EGIPTU PILNIE SZUKA NOWEGO MIEJSCA NA ZIEMI” na Gumtree:
witam jestem zaiteresowana kontką gdzie by byla do odebrania!!prosze napisac to numer gg:xxxxxx(gg podam chetnym na priv)
ktos zaufa?ja nie bardzo
kastapra pisze:Patka_ pisze:odpowiedz na ogloszenie Kleo:
ktos zaufa?ja nie bardzo
Co za "proszę napisać"??
Niech zadzwoni i umowi się na czołganie :P
lutra pisze:Wlasnie mialam raportowac.Chyba mamy godnego siebie przeciwnika, z tamtymi poszlo latwo. Ja nie wiem, jak dam rade jutro tam poczatowac, mam w piatek zlecenie, do ktorego musze sie przygotowac.
Czy jest opcja, zeby ktos inny pojachal z Akima? Lapka bedzie w Kotowozie, a Kotowoz u Marka, z Markiem.
Akima pisze:nie ma mnie w dyżurach. Prosze zapisać piątek popołudniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 20 gości