K-ów,toniemy w kotach i długach:-(potrzebna wirtualna opieka

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 24, 2009 13:10

Czytałam, że wybierają dzieci, więc pewnie decydują inne kryteria niż estetyczne stricte.
Kosma, nie wiem, czy dziewczyny dały rano, ale tam jest betaglukan w ampułkach, więc może dosyp im do wody.
Maluchy mają gerberki i chrupki, oczka trzeba kropić w zasadzie wszystkim. tyle specjalnych wskazówek, które wcale nie są specjalne.
Napisz jak wenecjowanie, ciekawam.

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro cze 24, 2009 13:11

Kinya pisze:Przy takiej ilości maluchów liczy się każde ziarenko karmy. Proponuję wziąć udział w konkursie firmy Bestfeed, można wygrać jedzonko kocie. Co prawda moje rozpuszczone kociaki nie chciały jeść tej karmy, ale co innego normalne koty...

Trzeba się jakoś podzielić w kategoriach, kto którego kota wysyła, bo każde zgłoszenie zwiększa szanse na wygraną. Co prawda nie ma zastrzeżenia, że z jednego maila jedno zgłoszenie, ale żeby nie wyglądało to podejrzanie to chyba lepiej żeby więcej osób wysłało po jednym kocie.

http://www.bestfeed.com.pl/polska/konkurs/index.html

Moje Potworki się nie spodobały :( , więc konkurencja jest ostra :wink:

Obrazek

A jakim cudem oni tam mają zwycięzców z sierpnia 8O

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Śro cze 24, 2009 13:15

O sori z wrześnai też mają.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Śro cze 24, 2009 14:04

queen_ink pisze:
Kinya pisze:Przy takiej ilości maluchów liczy się każde ziarenko karmy. Proponuję wziąć udział w konkursie firmy Bestfeed, można wygrać jedzonko kocie. Co prawda moje rozpuszczone kociaki nie chciały jeść tej karmy, ale co innego normalne koty...

Trzeba się jakoś podzielić w kategoriach, kto którego kota wysyła, bo każde zgłoszenie zwiększa szanse na wygraną. Co prawda nie ma zastrzeżenia, że z jednego maila jedno zgłoszenie, ale żeby nie wyglądało to podejrzanie to chyba lepiej żeby więcej osób wysłało po jednym kocie.

http://www.bestfeed.com.pl/polska/konkurs/index.html

Moje Potworki się nie spodobały :( , więc konkurencja jest ostra :wink:

Obrazek

A jakim cudem oni tam mają zwycięzców z sierpnia 8O

:D nie zauważyłam, pewnie wisi to z tamtego roku jeszcze.
Skoro są już zwycięzcy naprzód, to jest układ proszę Państwa, układ.

Może zadzwonić i zapytać? Tylko niech to zrobi jedna osoba, żeby nie połapali się, że szykuje się jakaś zorganizowana akcja :wink:
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Śro cze 24, 2009 14:07

To się pospieszyłam i wysłałam Esmę

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro cze 24, 2009 14:10

Tweety pisze:
kosma_shiva pisze:
Tweety pisze:zdjęcia cinciana były dobre, w sensie np zupa z kota

hem hem, prosze o wybaczenie, ale "zupa z kota" to moje dzielo - jedyne chyba, ale moje :D:D:D

ponawiam pytanie o jakies instrukcje obslugi Wielopola

Zupe z kota chetnie oddam komus, ja wybiore cos innego :)

a to przepraszam :oops: to swoje dzieło zgłoś sama w takim razie

Mjs jest na świeżo przeszkolona ale też Marek jest dzisiaj w pracy wiec Cię poinstruuje co i jak

Aga, ja nie czuje sie szczegolnie do tego zdjecia przywiazana :P
Ja mam jeszcze Nikodema i Leona na zdjeciach :)

Lutra, a kropic oczka wszystkim malym, czy wszytkim generalnie?

Sorrki, ale ja tam wieli cale nie bylam, nawet nie wiem ile jest kotow...

:oops:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro cze 24, 2009 14:16

kosma_shiva pisze:
Tweety pisze:
kosma_shiva pisze:
Tweety pisze:zdjęcia cinciana były dobre, w sensie np zupa z kota

hem hem, prosze o wybaczenie, ale "zupa z kota" to moje dzielo - jedyne chyba, ale moje :D:D:D

ponawiam pytanie o jakies instrukcje obslugi Wielopola

Zupe z kota chetnie oddam komus, ja wybiore cos innego :)

a to przepraszam :oops: to swoje dzieło zgłoś sama w takim razie

Mjs jest na świeżo przeszkolona ale też Marek jest dzisiaj w pracy wiec Cię poinstruuje co i jak

Aga, ja nie czuje sie szczegolnie do tego zdjecia przywiazana :P
Ja mam jeszcze Nikodema i Leona na zdjeciach :)

Lutra, a kropic oczka wszystkim malym, czy wszytkim generalnie?

Sorrki, ale ja tam wieli cale nie bylam, nawet nie wiem ile jest kotow...

:oops:

nie pytaj, złociutka, nawet nie pytaj :twisted: póki znamy liczbę" na oko" to jest łatwiej o tym mysleć

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro cze 24, 2009 14:21

Kiedyś Bulinka zapytała Buliego, ile jest gwiazd. Buli powiedział, że jest ich dwadzieścia pięćset dwa.
Tyle właśnie mamy kotów + jeden jeszcze z Bielan.

:roll:

lutra

Post » Śro cze 24, 2009 14:23

Co do kropienia, to jak zakropisz wszystkim, to ja ci stawiam piwo, gdybyś nie mogła podnieść kufla, to przyniosę słomkę ;).
A tak serio, to maluchom tylko i nie kropić, a maścić.

lutra

Post » Śro cze 24, 2009 14:26

dziś Pico, Coco i Porto, oraz dwójcę Bolka i Lolka, zabrałam na przegląd do Gubały.. osłuchał i powiedział, że wygląda to ok. dał antybiotyk.. a największa akcja była z moim Gandalfem, który jako ozdrowieniec dał krew dla Bolka i Lolka.. bidak mój kochany.. dostał gupiego jasia i zwymiotował.. krew ładnie się pobrała.. minęło dwie godziny, a Ganduś dalej nieprzytomny.. oj będzie się na mnie gniewał..

Tweety: zostawiłam Zowisi brakujące antybiotyki w zastrzykach: 7 dla Bolka i Lolka (bo się doktorowi chyba pomyliło) czyli na 3 dni i dwa dla maluchów, co to wczoraj pozyczylismy, zeby podać Bolkowi i Lolkowi..

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Śro cze 24, 2009 15:02

Odnośnie beta glukanu przeszkolona nie zostałam, więc zróbcie z tym co trzeba, bo ja nie wiem co :)
Ja jestem tylko od sprzątania, żywienia i miziania:D
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Śro cze 24, 2009 15:10

edit_f pisze:dziś Pico, Coco i Porto, oraz dwójcę Bolka i Lolka, zabrałam na przegląd do Gubały.. osłuchał i powiedział, że wygląda to ok. dał antybiotyk.. a największa akcja była z moim Gandalfem, który jako ozdrowieniec dał krew dla Bolka i Lolka.. bidak mój kochany.. dostał gupiego jasia i zwymiotował.. krew ładnie się pobrała.. minęło dwie godziny, a Ganduś dalej nieprzytomny.. oj będzie się na mnie gniewał..

Tweety: zostawiłam Zowisi brakujące antybiotyki w zastrzykach: 7 dla Bolka i Lolka (bo się doktorowi chyba pomyliło) czyli na 3 dni i dwa dla maluchów, co to wczoraj pozyczylismy, zeby podać Bolkowi i Lolkowi..

też jest bardzo dzielny. A dzwoniłaś może do Theriosa po południu?

Tweety

Post » Śro cze 24, 2009 15:55

Tweety przepraszam, że tak późno odpisuję, ale w weekendy nie ma mnie w Polsce, niestety kotka z Tenczyńskiej jest w ciąży i wygląda jak siedem nieszczęść :cry: jeśli była akcja sterylkowa to tej Nieszczęśnicy udało się jej uniknąć:( czego efektem było 3 kociaki w lipcu 2008 i teraz kolejna ciąża :cry: co było wcześniej mogę się tylko domyślać... Nie chciałabym już oglądać kolejnych kocich bid... więc błagam o pomoc.
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Śro cze 24, 2009 15:59

Jafusia pisze:Tweety przepraszam, że tak późno odpisuję, ale w weekendy nie ma mnie w Polsce, niestety kotka z Tenczyńskiej jest w ciąży i wygląda jak siedem nieszczęść :cry: jeśli była akcja sterylkowa to tej Nieszczęśnicy udało się jej uniknąć:( czego efektem było 3 kociaki w lipcu 2008 i teraz kolejna ciąża :cry: co było wcześniej mogę się tylko domyślać... Nie chciałabym już oglądać kolejnych kocich bid... więc błagam o pomoc.

znaczy trza się zasadzić i łapnąć. Ktoś tam karmi ją, wiadomo do kogo uderzyć po pomoc?

Tweety

Post » Śro cze 24, 2009 16:39

Sęk w tym, że "społeczność lokalna" nie chce współpracować i chyba najlepiej byłoby to zrobić wieczorem ;) po 18.00 np. jutro jestem do Waszej dyspozycji i mogę pomóc złapać mamuśkę ... albo w poniedziałek również po 18.00 tylko boję się, że ta ciąża może być już w końcowym stadium...
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

[poprzednia][następna]