Płock - mnóstwo kociąt potrzebuje pomocy!!! Spis - str1

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt cze 19, 2009 17:34

Lanquesco pisze:Witam:)
jesli akcja jest ciagle aktualna jestem w stanie przygarnac 3 kociaki:)
płec bez znaczenia bo i tak beda kastrowane/sterylizowane

Na DS czy tymczasowy?

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

Post » Pt cze 19, 2009 18:14

juz na dom docelowy:) mam juz jedneo kota a raczej kotke ale strasznie boi sie ludzi wiec pomyslalam sobie ze jak mialaby towarzystwo to jakos mozeby sie przelamala, pozatym budujemy sie na wsi wiec za jakis czas bedziemy sie przenosic do duzego domu z ogrodem wiec bedzie miejsce na kocie figle. mamy dosyc spory zwierzyniec mianowicie dwa psy /niegryzace i nie zjadajace kotow/ kota,pol dziekiego/konia baaaaardzo osfojonego hmm coby nienazwac go leniwym..:/ i 3 krole nie miniaturki tylko takie zwykle ale nei do jedzenia:)
w zeslzym roku wzielam ze schroniska wykastrowanego kocurka ale on mieszka w stajni i wypija koniom wode z poidel:)
to byloby na tyle, jesli aktualnie wszystkie maluchy maja domki to przejade sie do schroniska tam napewno ktos bedzie:)
ale jakby bylo jakies kocie nieszczescie dajcie znac,pozatym jesli potrzebujecie tymczasowego domu to tez sluze pomoca:)

Lanquesco

Od: Wto sty 24, 2006 0:23

Post » Pt cze 19, 2009 18:42

Zawsze mamy coś do adopcji, np. Lucky, mała czarno-biala, i niedługo kocurek czarny puchaty ze zmianą na oczku, ale nie przeszkadza mu to zupełnie. Trzy maluszki dziewczynki czarne... Kurczak biało-rudy-zerknij na pierwszą stronę, tam są zebrane wszystkie, lub prawie wszystkie :)

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

Post » Pt cze 19, 2009 19:22

Kociaków jest zatrzęsienie, końca nie widać, pojawiają się jak grzyby po deszczu, a może to ta deszczowa pogoda tak działa. W Nowym Rynku pojawił się wczoraj nowy miot, sztuk nie policzono, bo strach, Mamunia Młodsza ewidentnie zakatarzona. A za Mamunią Starszą po podwórku biega chyba sprawca tych wszystkich Nowo - Rynkowych ciąż, nie wykastrowany, oswojony i ewidentnie wywalony z domu biało czarny kociak z charakterystyczną kreseczką na łebku i kryzą białego futra pod szyją. Dał mi się dzisiaj wygłaskać, aż leżał na plecach i po brzuszku go miziałam. Na oko ma 2-3 lata. Mam nadzieję że, nie zdąży nic zamieszać. Aż wstyd że na własnym podwórku nie mam zaprowadzonego porządku z tymi sierściami.

Halina Koczorowska

Od: Czw lis 06, 2008 8:55

Post » Pt cze 19, 2009 19:29

Lanquesco - mnie adoptuj do tego zwierzynca :)))))) bo moi rodzice nie chca sie wyprowadzic bym mogla sie zakocic :'((((((((. U nas Ci kotow dostatek ;) fajnie ze chcesz wziac az 3 kocie biedy :)
Człowieczeństwo poznaje się po stosunku do zwierząt. Pusia ['] , Misti [']

Asicaaa

Od: Czw cze 19, 2008 10:50

Post » Pt cze 19, 2009 19:51

Bardzo chetnie:)
jak juz sie przeprowadzimy i na stale tam bedziemy to moge wziac i wiecej ale tez nie chcialabym przesadzic a u mnie z tym bardzo latwo:)
lada moment wykluja sie szczeniaki(dogi niemieckie) wiec tez bedzie kolorowo :)
tak naprawde to najchetniej przyjalebym burasy:) nie wiem czemu ale mam do nich slabosc:) jak bylam mala to ukrywalam przed mama malego kota ktorego znalazlam na ulicy i on wlasnie byl bury dalam mu imie mruczek ale pozniej okazalo sie ze to byla mruczka:)

Lanquesco

Od: Wto sty 24, 2006 0:23

Post » Pt cze 19, 2009 20:03

Każdy jest piękny bury, szary, czarny, cętkowany, w łatki, w paski, w paćki i każdy ma inny charakter.

Halina Koczorowska

Od: Czw lis 06, 2008 8:55

Post » Pt cze 19, 2009 20:07

Gohag- wklej Nelcie do szczesliwcow, dzwonilam dzis do tej pani, powiedziala ze Nelcia je z apetytem, bawi sie myszka, wyleguje na fotelu, ze ogolnie jest ok :)
Człowieczeństwo poznaje się po stosunku do zwierząt. Pusia ['] , Misti [']

Asicaaa

Od: Czw cze 19, 2008 10:50

Post » Pt cze 19, 2009 20:51

Lanquesco pisze:Bardzo chetnie:)
jak juz sie przeprowadzimy i na stale tam bedziemy to moge wziac i wiecej ale tez nie chcialabym przesadzic a u mnie z tym bardzo latwo:)
tak naprawde to najchetniej przyjalebym burasy:) nie wiem czemu ale mam do nich slabosc:) jak bylam mala to ukrywalam przed mama malego kota ktorego znalazlam na ulicy i on wlasnie byl bury dalam mu imie mruczek ale pozniej okazalo sie ze to byla mruczka:)

Buraski mamy na Śląsku :lol: a i na Słodowej jest roczny miziak.

jolab

Post » Sob cze 20, 2009 11:16

Lanquesco pisze:Bardzo chetnie:)

To ja proponuje moje maleństwa urodzone w Płocku!! Uciekajace na Slask a potem może wracajace z powrotem do Płocka. Kliknij na Banerek w moim podpisie bedziesz miała watek kociaków z Płocka!!!
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Sob cze 20, 2009 13:38

:)

jolab

Post » Sob cze 20, 2009 14:14

Lanquesco - aż nie mogłam uwierzyć, że znalazł się ktoś taki. U dokoty jest fantastyczny bury kocur - Fredzio i Mamuśka. Zwłaszcza Mamuśka byłaby właśnie dobrym kotem do stajni. Lucky jest przesłodka, a ma pecha...Na Słodowej 3 szare kociaki, u nas dymna kotka z maluchem - Bodziem. (http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=93 ... &start=105), na Śląsku przecudna 4-ka maluchów z mamą (no jeden już prawie "zamówiony"), 3 carnobiuałe malce z Nowego Rynku i kilka następnych, Baśka i Klon, kotów u Mariszy nawet nie wyliczę.... nie da się tego wyliczyć.
Nie mam pojęcia jak wybierzesz te najbardziej potrzebujące...ale kimkolwiek będziesz mogła się zaopiekować to będzie bardo dużo. Jeśli będziesz miała tymszasy pomożemy w szukani domków.

I najważniejsze pytanie- jak nas znalazłaś i gdzie masz pozostałych takich ludziów jak Ty?????

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Sob cze 20, 2009 15:33

Pewnie jak wszyscy przez przypadek. A tak prawde powiedziawszy polecam mamusie kociaków Bellę.Jest strasznym miziakiem. Z okna tęsknie wyglada na dwór. Jest cudowna mamą, ale zanim by przyjechała do Ciebie poszłaby na sterylkę. O transport sie nie martw. Bella i jej dzieci maja dostawę prosto do domu.
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Sob cze 20, 2009 20:19

Dla przypomnienia -Bella
Obrazek

i maleństwa

Obrazek

Biszma i Bojar

Obrazek

Bies i Baja