A'propos, pożarłam właśnie całe opakowanie delicji z pianką o smaku adwokata. Sama. A miałam się odchudzić z okazji wesela koleżanki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Nitka, teraz każdego trolla na wszelki wypadek powitam czerwonym dywanem
No masz, a ja już miałam lewy profil zakładaćMarcelibu pisze:Femka pisze:Nitka, teraz każdego trolla na wszelki wypadek powitam czerwonym dywanem
Na temat czerwonych dywanów rozwijanych przez Ciebie, to ja już mam wyrobione zdanie.
NIECH SIĘ NIKT NIE SZYKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lemoniada pisze:No masz, a ja już miałam lewy profil zakładaćMarcelibu pisze:Femka pisze:Nitka, teraz każdego trolla na wszelki wypadek powitam czerwonym dywanem
Na temat czerwonych dywanów rozwijanych przez Ciebie, to ja już mam wyrobione zdanie.
NIECH SIĘ NIKT NIE SZYKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Dlaczego?
Femka pisze:Marcelibu łże jak zwykle. Ona mnie chce oczernić![]()
Lemoniadko, mam czerwony dywan i go rozkładam. Czasami
500000000000000000000000Marcelibu pisze:500 zł. Albo 5.000 zł.
Femka pisze:Marcelibu łże jak zwykle. Ona mnie chce oczernić![]()
(...)
Femka pisze:500000000000000000000000Marcelibu pisze:500 zł. Albo 5.000 zł.
co se będziesz żałować
Nie musisz - w słusznej sprawie na pewno nie pożałuję pieniędzyMarcelibu pisze:Lemoniadko - na drodze do Skierniewic i w okolicach w kierunku Łodzi dużo, ale to bardzo dużo gwoździ rozsyp. Podaj numer konto to się dołożę.
Femka pisze:no właśnie.
a wątek mogę założyć dopiero w sobotę
<fochdokońcażycianieodwołalny>Lemoniada pisze:Nie musisz - w słusznej sprawie na pewno nie pożałuję pieniędzyMarcelibu pisze:Lemoniadko - na drodze do Skierniewic i w okolicach w kierunku Łodzi dużo, ale to bardzo dużo gwoździ rozsyp. Podaj numer konto to się dołożę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 27 gości