Najpiękniejsza Faworyta!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KamilkaS pisze:A zamówiłyscie już banerki?
I napisz do Pianki ,żeby zmieniła miesiąc na czerwiec i że głosujemy od 16-go czerwca :
Na Miejskie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Opolu
pozycja 10-ta w ankiecie KrakVet,której jeszcze nie ma.
Kamilla Janina S to moja Mama![]()
TŻ nie dał się zgwałcic i nie głosował.
N/K
KamilkaS pisze:Równieżzień Dobry!
Lemoniadko jesteś mądrą,dobrą dziewczynką!
Napisałabym Ci to w Twoim wątku-szkoda,że go nie masz.
Konto testowe to Leneczka02.
IP(do godz.18.30) 83.28.167.15
Lemoniada pisze:To była Nitka/Karinka, która założyła profil swojej mamie i z niego pisała. Proste i logiczne
Femka pisze:aaaa, jeśli to faktycznie była Nitka/Karinka, to dałam ciała. Przepraszam, Niteczko, nie poznałam CięA ja się wkurzyłam, jak napisała, że sobie posty nabija do głosowania w KV
NITKA/KARINKA pisze:Femka pisze:aaaa, jeśli to faktycznie była Nitka/Karinka, to dałam ciała. Przepraszam, Niteczko, nie poznałam CięA ja się wkurzyłam, jak napisała, że sobie posty nabija do głosowania w KV
Zeby mi to było ostatni raz!![]()
IP(nadal)-83.28.167.15
Wasza normalność padła mi na mózg!
Marcelibu pisze:Czemu pisałaś tak dziwnie i po co piszesz IP?
Femka pisze:Nitka, teraz każdego trolla na wszelki wypadek powitam czerwonym dywanem
NITKA/KARINKA pisze:Marcelibu pisze:Czemu pisałaś tak dziwnie i po co piszesz IP?
Bo mi padło na mózg -(IP pracowej sieci sprawdzam na wypadek awarii )
Z konta KamilkaS PW napisałam i czekałam na odzew więc się nie przelogowywałam na N/K,a miałam prośbę do Lemoniadki w sprawie wątku na dogo o głosowaniu w KV-L. prowadzi tam ankiety i koresponduje z Pianką !
Femka pisze:Nitka, teraz każdego trolla na wszelki wypadek powitam czerwonym dywanem
Lemoniada pisze:Ależ ja nie koresponduję z Pianką![]()
![]()
btw, podtytuł tego wątku wydaje mi się mocno nieadekwatny
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 18 gości