CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(92)krok od śmierci-tragedia 15 kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 14, 2009 20:14

Jasiu pojechał . Bardzo mocne kciuki potrzebne, bo jestem pełna obaw. To dla niego kolejny stres, a był bardzo słabiutki. Niestety u nas juz nie miał szans bez izolacji od innych kotów, a w domu mamy przecież więcej niż w azylu :( Kolejne pomieszczenia, łazienki itp. - to nie miało by sensu, a też było by stresem kolejnej zmiany otoczenia. ten domek to jego największa i ostatnia szansa. Trzymajcie mocno kciuki, żeby jeszcze zdążył z niej skorzystać . Strasznie mi go żal.
Mamy niestety następnego kota w strasznym stresie. To oczywiście Filip wczoraj odebrany. Od wczoraj nic nie je i nie był w kuwecie :( Nie mamy dla niego tymczasu bez kotów , a on chyba nie za barzo inne koty lubi. Eulalia u Almacity też zestresowana na maxa , ale przynajmniej w domku .
U mnie Marcel od rana rzyga i znowu ma srakę. Wczoraj cały dzień smrodki puszczał . Nie wiem czy się przejadł, czy bozita od starszaków mu zaszkodziła. To takie żarłoki, że nie potrafię je odgonić od kocich misek. Jedzą swoją porcję, a za chwilę dojadają po pozostałych kotach. Dziś gotowany kurczaczek. Mam nadzieję, że obejdzie się bez weta. Bardzo nie chcę przed szczepieniem je wozić :(

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Nie cze 14, 2009 20:26

Ryśka, super Bazarek, dzięki, ale mnie niektóre linki się otworzyły jako nieistniejące :?
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Nie cze 14, 2009 21:14

Super bazarek. Linki sie nie otoweraja, bo forum ciężko chodzi , albo mój komp sie kończy :?

Barbara Horz

Post » Nie cze 14, 2009 21:18

Jasiu w domu, śpi, mruczy. Tomek mówi, że zmęczony.
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Od: Wto cze 25, 2002 21:30

Post » Nie cze 14, 2009 21:23 Jasiu

Jasiu przyjechał na miejsce :) Wyszedł z klatki, pochodził trochę po pokoju z podniesionym ogonkiem, połasił się do nogi, a teraz wyleguje się na kanapie przy czym bardzo ładnie mruczy :)) Jest bardzo zmęczony i musi chyba swoje odespać. Jutro go czeka wizyta u weta i myślę, że wszystko będzie OK :) Ada, dzięki za tel i pomoc, będziemy na bieżąco pisać co się u nas dzieje.

Pozdrawiam
"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."
Théophile Gautier

tomo28

Od: Nie maja 31, 2009 14:56

Post » Nie cze 14, 2009 21:26

edit...
Tomek napisal wiec nie bede powtarzac :)

Dla mnie Jasiu jest kotem, ktory stracil checi do zycia :( Tyle razy zawiodl sie na ludziach :(

Wierze, ze teraz bedzie już tylko lepiej.

Tomku, Olu :king: :aniolek:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Nie cze 14, 2009 21:34

I tak jeszcze z ostatniej chwili, Jasiu właśnie zabrał się za jedzonko, chyba apetyt wraca :)
"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."
Théophile Gautier

tomo28

Post » Nie cze 14, 2009 21:35

Tomek wątek Jasiowi załóż, znaczy byłemu Jasiowi :twisted: :lol:
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Post » Nie cze 14, 2009 21:37

tomo28 pisze:I tak jeszcze z ostatniej chwili, Jasiu właśnie zabrał się za jedzonko, chyba apetyt wraca :)

bardzo sie ciesze i dalej mocno trzymam :ok: :dance2:
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Nie cze 14, 2009 21:38

dora750 pisze:Tomek wątek Jasiowi załóż, znaczy byłemu Jasiowi :twisted: :lol:

Dorotka, nie głupie :P Ja jak się rozpiszę to jeszcze będą na mnie gromy leciały :lol:

No i pierwsza fotka:

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie cze 14, 2009 22:14 przez tomo28, łącznie edytowano 1 raz
Théophile Gautier

tomo28

Post » Nie cze 14, 2009 21:39

Jasiu, :ok: !

Dziewczyny, dwie sprawy mam:
1. skąd można ściągnąć banerek (ten o głaskaniu net), który mam w podpisie (ja wiem, jak to brzmi ;) ) - rzecz w tym, że mam tylko martwy obrazek :roll: Kodu mi trza do wklejenia... Wiem, że był gdzieś w wątku, ale gdzie?

2. Skończył się zabawkowy bazarek, powinny zacząć sie wpłaty. Chodzi o to, że prosiłabym Was o potwierdzanie ich wpływu, bo dopiero potem polezę na pocztę, coby wysłać przesyłkę. Nie to, żebym forumowiczom nie ufała czy cóś, ale :roll: Tam, gdzie chodzi o czyjś kasę, mam bzika na punkcie papiórków :? Dla ułatwienia prosiłam o odpowiedni tytuł przelewu, np. cypisek_zabawki :wink: Dodałam Wam roboty, ale nie chciałam podawać własnego konta z przyczyn oczywistych.

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Nie cze 14, 2009 21:40

tomo28 pisze:
dora750 pisze:Tomek wątek Jasiowi załóż, znaczy byłemu Jasiowi :twisted: :lol:

Dorotka, nie głupie :P Ja jak się rozpiszę to jeszcze będą na mnie gromy leciały :lol:

No to dawaj, bo tutaj to nie ma co dziewczynom wątku zajmować. A poza tym nie ma jak własny :lol:
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Post » Nie cze 14, 2009 21:51

EwKo pisze:Jasiu, :ok: !

Dziewczyny, dwie sprawy mam:
1. skąd można ściągnąć banerek (ten o głaskaniu net), który mam w podpisie (ja wiem, jak to brzmi ;) ) - rzecz w tym, że mam tylko martwy obrazek :roll: Kodu mi trza do wklejenia... Wiem, że był gdzieś w wątku, ale gdzie?

2. Skończył się zabawkowy bazarek, powinny zacząć sie wpłaty. Chodzi o to, że prosiłabym Was o potwierdzanie ich wpływu, bo dopiero potem polezę na pocztę, coby wysłać przesyłkę. Nie to, żebym forumowiczom nie ufała czy cóś, ale :roll: Tam, gdzie chodzi o czyjś kasę, mam bzika na punkcie papiórków :? Dla ułatwienia prosiłam o odpowiedni tytuł przelewu, np. cypisek_zabawki :wink: Dodałam Wam roboty, ale nie chciałam podawać własnego konta z przyczyn oczywistych.

Banerek widze juz w podpisie :) bo ja nie umialam go wkleić :oops:

O wplatach dowiesz sie pierwsza :) Wszystkie na ING ?
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Nie cze 14, 2009 21:53

tomo28 pisze:I tak jeszcze z ostatniej chwili, Jasiu właśnie zabrał się za jedzonko, chyba apetyt wraca :)

Jestem przeszczęśliwa , strasznie się o niego bałam :D Wierze, że wkońcu odżyje i na nowo zaufa ludziom. To by ostatni moment na to. Bardzo dziekuję, że dziś udało się Wam po Jasia przyjechać :D

Ten wątek jest jak najbardziej do pisania o CKotach. Każdy kot nawet już w swoim domku jest dla nas dalej CKotem :wink:

skąd można ściągnąć banerek (ten o głaskaniu net), który mam w podpisie (ja wiem, jak to brzmi ) - rzecz w tym, że mam tylko martwy obrazek Kodu mi trza do wklejenia... Wiem, że był gdzieś w wątku, ale gdzie?

EwKo gdzies jest w wątku :wink: Jak ktos go znajdzie to proszę przekleić na bieżącą stronę. Wkleję go na pierwszą :oops:

Barbara Horz

Post » Nie cze 14, 2009 22:00

Ten wątek jest jak najbardziej do pisania o CKotach. Każdy kot nawet już w swoim domku jest dla nas dalej CKotem
- może Wam Klunię podeślę na urlop :twisted: Grzeczny kotecek :twisted: Czasem...

Z banerkiem coś mi się pozajączkowało... Klikałam nań - i mnie nie przenosił tam, gdzie miał :roll: Teraz jest OK. Nie wiem, przerasta mnie toto :wink: :lol:

Konto - w pierwszym poście:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=94559&start=0 , znaczy ING ;)

edit: klikam i banerek w moim podpisie nie funguje... Ale ja po winku jestem, to mnie nic nie dziwi 8)
Ostatnio edytowano Nie cze 14, 2009 22:02 przez EwKo, łącznie edytowano 1 raz

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

[poprzednia][następna]