spać i tak nie mogę ,ale leżę z zamkniętymi oczyma i fruwam w obłokach

Chyba będę musiała wieloryba do wetki zabrać ,bo coś jej odbija i robi po kątach ,nie jest to normalne .
kiedyś niańczyła wszystkie maluchy ,więc nie sądzę ze to z tego powodu ze gnojki są ..
trochę też kicha ,Gadzina swój pokój zamknął przed futerkami ,wcale mu się nie dziwie ,kupa to pikuś ale szczoch

dziś kupa przed kuwetą...
wyrzucę ją z domu

ale pierw pójdę do weta.

xandra dzięki wielkie ,ja jeszcze mam dużo z tego co poprzednio przytargaliście

jak była Aleksandra59 z villemo 5 zaproponowałam herbatkę ,gatunków 4 ,ale miały oczy ,no przynajmniej jedna villemo...

zaopatrzyłaś nas bardzo porządnie

dostałam wczoraj wydruk z banku .
KOCHANI JESZCZE RAZ OGROMNE DZIĘKI <WPŁATY SĄ NAWET OD LUDZI KTÓRYCH NIE ZNAM ,LUDZI KTÓRZY NIE PODALI NICKU ,PODPISYWALI NP.Z ŻYCZENIAMI LUB NA WYDATKI LUB NA COŚ...
zobaczycie ja stanę na nogi , stanę i znów będę mogła ja pomagać ,jak kiedyś ....

zrobię to dla Grześka ,dla Bartka ,dla wnusi ...Karolinki ,dla was dla siebie..
jasne ze nie będzie łatwo ,ale kto powiedział że ma być łatwo....
już jest ciut lepiej bo pracuje i wciąż szukam czegoś nowego ,bo już tak się nie boję,bo na koncie mam zwrot z ZP. i US. i jeszcze są pieniążki z wpłat a za dwa tyg. dostane wypłatę

nie czuje się tak panicznie bezradna
pusta i do dupy
zaczęłam wierzyć w siebie .
dziękuje wam za to ,bo to wasza zasługa ,wasze wpisy , pw. telefony ..wasza obecność...
jeszcze stoję na trzęsących się nogach ale stoję,wiem że mogę jeszcze upaść ,ale zawsze można się podnieść...nie ma sytuacji bez wyjścia
wiem że nie raz jeszcze złapie doła ,ale chyba dam radę.
mętnie i rozwlekle ,jak zawsze