CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(92)krok od śmierci-tragedia 15 kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 10, 2009 9:49

Barbara Horz pisze:
starchurka pisze:Halo, ludzie, mamy 9 % tylko!!! :lol: Sprężać się.

Dwa lata temu otrzymaliśmy pomoc... może warto znów zawalczyć - nie widzę mobilizacji w narodzie :P

Chyba narodu brak :wink:

albo jestem jakaś nieporęczna albo niepogłowna. Co mam zrobić? Napisać w tym wątku jestem za cichym kątem i już?? :?:

wysłałam do znajomych linka, ale jak sama nie rozumiem co mam zrobić, to jak mam wytłumaczyć innym??
ObrazekObrazek

mojas

Od: Wto lis 18, 2008 21:11

Post » Śro cze 10, 2009 9:54

starchurka pisze:Słuchajcie,

przypominam, że na tym wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=94 ... c&start=15 mamy możliwość głosowania na CK w comiesięcznym "konkursie" krakvetu.

W wątku wymienionym powyżej jest ankieta, w której na początek trzeba zagłosować.
Na razie mamy tylko 9% :(

Potem będzie głosowanie w krakvecie i odpowiednie instrukcje już do niego. Na razie nie mieszam ;)

Almacita

Od: Czw sty 11, 2007 11:18

Post » Śro cze 10, 2009 13:45

mojas pisze:
Barbara Horz pisze:
starchurka pisze:Halo, ludzie, mamy 9 % tylko!!! :lol: Sprężać się.

Dwa lata temu otrzymaliśmy pomoc... może warto znów zawalczyć - nie widzę mobilizacji w narodzie :P

Chyba narodu brak :wink:

albo jestem jakaś nieporęczna albo niepogłowna. Co mam zrobić? Napisać w tym wątku jestem za cichym kątem i już?? :?:

wysłałam do znajomych linka, ale jak sama nie rozumiem co mam zrobić, to jak mam wytłumaczyć innym??

Na razie tylko w ankiecie na podanym wątku głosujemy. Znajomi, którzy nie są zalogowani nie zagłosują. Muszą się najpierw zarejestrować na forum. Natomiast potem w Krakvecie to już tak jak pisała Stachurka , będzie kolejna instrukcja.

Marcela35 moje koty właśnie po szczepieniu gorzej się czuły za dwa dni. Nie wszystkie, ale Bazyl np. Nie wiem dlaczego, jednak też takie coś zaobserwowałam.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Śro cze 10, 2009 14:23

Barbara Horz pisze:Aassiiaa tak, to ten kociak :D Tornado bardzo pasuje, zdaje się, że koń Zorra tak miał na imię i też był czarny :wink:

Edyszka co Ty znowu kobieto kombinujesz :twisted: Co by sie nie okazało, że Twoja koleżnaka będzie potrzebowała schroniu dla kotów i siebie :wink: Teraz mamy tez słodziutkie maluszki. Może Pan domu wkocu miał by swoja mała koteczkę :wink:

Basiu, jeśli chodzi o Boćka, to ja naprawde nic nie kombinowałam, Paula oglądała stronkę CK, bo jej powiedziałam, że maluchy sa i oczywiście wszystkie są cudne i wszystkie by wzięła najchętniej, ale zobaczyła Boćka, który inwalida i nikt go napewno nie zechce, a maluchy do pokochania i sama poprosiła, żeby wypytać o Boćka, to pytam, ja tylko pytam i napewno nie będe jej namawiać, sama musi TZ urobić :conf:
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Śro cze 10, 2009 14:39

Almacita pisze:
starchurka pisze:Słuchajcie,

przypominam, że na tym wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=94 ... c&start=15 mamy możliwość głosowania na CK w comiesięcznym "konkursie" krakvetu.

W wątku wymienionym powyżej jest ankieta, w której na początek trzeba zagłosować.
Na razie mamy tylko 9% :(

Potem będzie głosowanie w krakvecie i odpowiednie instrukcje już do niego. Na razie nie mieszam ;)

Na razie mamy mało głosów i pewnie już tak zostanie. Natomiast warto zachować się demokratycznie i głosować tak, jak nam podpowiada rozum, a nie sondaże :wink:. Dlatego też, mimo małego prawdopodobieństwa wygranej głosowałam na Cichy Kąt.

Przypominam, że w głosowaniu w Krakvecie oddajemy głos na zwycięzcę głosowania miauowego - niezależnie od tego, co sądzimy o jego zwycięzcy. Nie ma wśród nas takich faszystów, żeby łamać zasadę. Inaczej akcja na miau byłaby pozbawiona sensu.

Proszę tego przemówienia nie odbierać źle - po prostu widząc, jakie jazdy odbywają się na wątku krakvetowym wolę zawczasu przypomnieć, z czym to się je i jaką ma ideę, cobyśmy nie popadli w zakręcenie :wink:

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Śro cze 10, 2009 14:54

Dokładnie tak. Działamy zgodnie z tym co ustali forum. CK jest tylko jednym spośród wielu którzy pomocy potrzebują, ale zawsze chodzi o koty, gdziekolwiek są.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Śro cze 10, 2009 18:26

Barbara Horz pisze:majkowiec nie strasz przyszłago domu tymczasowego :twisted:

DT wiele juz przeszedl...lacznie z potluczonymi spodkami od filizanek z serwisu :evil:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Śro cze 10, 2009 21:39

oj nie straszę, kociak jak kociak i bałaganić lubi i się poprzytulać. To taki kochany diabełek - nawet jak coś narobi a spojrzy tymi wytrzeszczonymi gałami to się człowiek nie umie denerwować. A szaleje już na całego - zaczepia koty i zaczyna się rządzić :) A jak leżał na parapecie przy tłuścioszku Wolandzie to na takiego kruszka wyglądał :1luvu: wersja mini :) Miało by się ochotę go zjeść.

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Czw cze 11, 2009 10:23

Zmywanie energooszczędne 8)

Obrazek Obrazek
Kiwaczek i Spółka zapraszają http://www.kiciokociolek.blogspot.com/
Obrazek Obrazek

bea69

Od: Nie wrz 28, 2008 19:30

Post » Czw cze 11, 2009 10:39

bea69 pisze:Zmywanie energooszczędne 8)

Obrazek Obrazek

Widzę, że promujesz ekologiczny styl życia. 8) :lol:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Czw cze 11, 2009 11:06

Zmywanie PO JEDZENIU jeszcze ujdzie... Gorzej, kiedy ekipa zmywaka tak rwie się do sprzątania, że nie ma kiedy zjeść...

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Czw cze 11, 2009 11:12

EwKo pisze:Zmywanie PO JEDZENIU jeszcze ujdzie... Gorzej, kiedy ekipa zmywaka tak rwie się do sprzątania, że nie ma kiedy zjeść...

To z kolei niezła opcja dla odchudzających się. :wink:
Obrazek

grrr...

Post » Czw cze 11, 2009 11:14

No nie wiem, odkad mam koty, posiłki zjadam zdecydowanie szybciej :twisted: A to odchudzaniu nie służy :lol:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Czw cze 11, 2009 11:30

EwKo pisze:No nie wiem, odkad mam koty, posiłki zjadam zdecydowanie szybciej :twisted: A to odchudzaniu nie służy :lol:

No fakt. :roll: Ale Cię ćwiczą... :lol:
Obrazek

grrr...

Post » Czw cze 11, 2009 11:39

EwKo pisze: Gorzej, kiedy ekipa zmywaka tak rwie się do sprzątania, że nie ma kiedy zjeść...

Na tym etapie niestety nie jestem w stanie zrobic zdjęc, ze względu na zbyt małą ilośc rąk :lol:
Kiwaczek i Spółka zapraszają http://www.kiciokociolek.blogspot.com/
Obrazek Obrazek

bea69

Od: Nie wrz 28, 2008 19:30

[poprzednia][następna]