Cameo pisze:Liwia, jeśli już musisz wiedzieć, byłam dzisiaj u Penelopy, czuje się bardzo świetnie, mam nawet fotki z nowego domku.
W takim razie naprawde sie ciesze, widze, ze dzis dzien odwiedzin - Penelopa w Katowicach, Agata chyba w Swietochlowicach.
Co nie zmienia faktu, ze kilka dni temu pisalas, ze kontaktu z domem nie ma od dluzszego czasu i sadzisz, ze Penelopa nie zyje.
Cameo pisze:Jeśli już musisz mnie rozliczać z kotów które oddałam, to najpierw spójrz na swoje "statystyki", jestem ciekawa czy masz kontakt z wszystkimi ludźmi, którym oddałaś kota. No bo jak np. (przykładowo) osoba która oddała 30-40 kotów, ma mieć kontakt z każdym opiekunem..
Daje Ci slowo, ze jest staly, regularny kontakt ze wszystkimi domami, do ktorych adopcje prowadzilam. Z jednymi czesty i prawie juz towarzyski, z innymi rzadszy, ale regularny, choc wchodzi w gre (dla mnie) spora liczba domow.
Cameo pisze:Ja udowodniłam że kot był wysterylizowany, teraz kolej na Ciebie, czy Kredka miała zrobione USG? możesz udowodnić tę ciążę?
Wedlug mnie niestety nie jest to udowodnione

Jakims dowodem bylaby dla mnie cala ksiazeczka, z wpisem, data i pieczatka i oczywiscie opisem na poczatku o jakiego kota chodzi.
Kotka oczywiscie nie miala robionego usg, przeciez wiesz z jakiego rodzaju miejsca ja zabralam...
I powtorze tylko po raz n-ty - dlaczego moglabym klamac? Po co? I to w watku o trikolorce, gdy nikt jeszcze nie mial pojecia, ze Marcysia moze byc Kredka? Widzialam Marcysie po sterylizacji w tamtym miejscu.
Nie rozumiem naprawde jaki moglabym miec cel w klamstwie, piszac o kotach, dla ktorych szukam pomocy...
Cameo pisze:Mam dość wiecznych przepychanek na tym forum, zamiast sączyć jad, poszukaj mojej Espi i Alusi, dobrych i odpowiedzialnych domków, skoro ja nie potrafię tego zrobić...
Przykro mi bardzo, ze tak to odbierasz, bo nie jest moim zamiarem jakakolwiek zlosliwosc czy wylewanie jadu

Martwi mnie po prostu kilka rzeczy. Zaczelo martwic, od kiedy tuz po alarmie z Penelopa, napisalas Kredce. I poklady jadu wobec Korciaczek i Olgi-Negry
Co do szukania domow - jezeli napiszesz opis, nad ktorym moglabym popracowac, wyslesz zdjecia i zwrocisz mi koszt promowanych ogloszen - chetnie to zrobie, jezeli oczywiscie zaufasz moim wyborom domow stalych.