Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bordo pisze:ja do RAPORTU:
- w poniedziałek sterylizacja NA WNIOSEK kotka z ropomaciczem, dałam jej na imie ROYAL
- SPARTANKI malutka i kocurek pojechali dziś do domków, jeszcze jedna Spartanka szuka domu
wiecie, te SPARTANKI to wyjatkowe kotki, mam porównanie teraz z kotkami piwnicznymi
piwniczne w liczbie 4 , juz tez poszczepione siedzą w moim pokoju a Spartankowe u siostry-w ich pokoju czyściutko a u mnie chlewik, piwniczne bawią się w "biegaj ile wlezie", Spratanki natomiast ładnie myszkami, piwniczne spią gdzie sie da nawet zasypiają w karmie w trakcie jedzenia, Spartanki ładnie na podusiach..., noramalnie jak inne gatunki
bordo pisze: wiecie, te SPARTANKI to wyjatkowe kotki, mam porównanie teraz z kotkami piwnicznymi
piwniczne w liczbie 4 , juz tez poszczepione siedzą w moim pokoju a Spartankowe u siostry-w ich pokoju czyściutko a u mnie chlewik, piwniczne bawią się w "biegaj ile wlezie", Spratanki natomiast ładnie myszkami, piwniczne spią gdzie sie da nawet zasypiają w karmie w trakcie jedzenia, Spartanki ładnie na podusiach..., noramalnie jak inne gatunki
bordo pisze:po adopcji 2 Spartanków, ta co została jest smutna i nudzi się wiec pozwoliłam wszystkim małym zobaczyc sie , zapoznac......ale....
ta mała Spartanka co została samiutka to nie chce się bawic z piwnicznymi, prycha na nie choć są w tym samym wieku, nawet nie chce sikac do wspólnej z nimi kuwety, pierwszy raz coś takiego widze
myslałam ze czas zrobi swoje ale juz są razem od wtorku po południu i nic lepiej, Spartanka trzyma sie z moimi prywatnymi, a piwniczne bawią się same
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 66 gości