Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:Etka pisze:Kredka urodzila sie pod szczesliwa gwiazda, miala szczescie ze trafila do takiego domu.
i to forumowego!
I to jakiego![]()
kto by pomyślał
terenia1 pisze:Cameo pisze:Etka pisze:Kredka urodzila sie pod szczesliwa gwiazda, miala szczescie ze trafila do takiego domu.
i to forumowego!
I to jakiego![]()
kto by pomyślał
No cuda dosłownie cudabo na dodatek będąc kotką wysterylizowaną, zaszła w ciążę i jeszcze raz zostałą wysterylizowana
![]()
No ale najważniejsze. że Marcysia vel Kredka znalazła bardzo, bardzo dobry domek
Liwia_ pisze:Jezeli kotka jest ta, ktora byla u Cameo - na pewno sterylizowana nie byla i zostala do domu, ktory ja porzucil wydana bez sterylizacji i umowy adopcyjnej
Liwia_ pisze:Jezeli kotka jest ta, ktora byla u Cameo - na pewno sterylizowana nie byla i zostala do domu, ktory ja porzucil wydana bez sterylizacji i umowy adopcyjnej
Cameo pisze:Liwia_ pisze:Jezeli kotka jest ta, ktora byla u Cameo - na pewno sterylizowana nie byla i zostala do domu, ktory ja porzucil wydana bez sterylizacji i umowy adopcyjnej
Jak dostanę książeczkę to wrzucę skan, Kredka była wysterylizowana... dam sobie głowę uciąć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Patrykpoz i 53 gości