Mój ukochany Jerzyk pobiegł do Anielki...['] Śpij kochanie

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw maja 28, 2009 9:10

Malati pisze:A jak sam Jerzyk?

Napisałam bardzo mądry wywód na temat kociaków ale w końcu uznałam, że masz dużo większe doświadczenie i sama wiesz co jest najlepsze. No dobra wywód nie był mądry. Asiu czegokolwiek nie podejmiesz masz w nas wsparcie (chociaż moralne!)

Dzieki Kochana!!! A o wywod poprosze;-)
Jerzyk slabiutki, bez apetytu... Jutro beda kolejne badania krwi, zobaczymy... Musze byc cala dla niego, nie wiem jak rozwinie sie sytuacja...
Ale z drugiej strony nie potrafie przymknac oka na kwestie tych kociakow. Nie moge tez dzialac kosztem rezydentow. Wiem, ze pytanie : co robic nie jest najmadrzejsze :oops: Porozmawiam z wetem na ten temat. Bardzo chcialabym zeby udalo mi sie podolac- zabrac koty, zrobic wszystko by reszta tego nie odczula, by mialy poczucie bezpieczenstwa, by Jerzykowi nie zaklocic spokoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! On jest taki biedniusi, ale naprawde bardzo dzielny, nawet do ogrodu chcialby wyjsc, na co oczywiscie mu nie pozwalam, bo sie o niego bojam.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw maja 28, 2009 9:14

Asiu, poki nie lazikuja zrob im zdjecia i watek na miau na kotach.
moze znow zdarzy sie cud forumowy.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw maja 28, 2009 9:23

Etka dobrze mówi :) a łazikować zaczną pewnie za jakieś 2 tygodnie, nie można zapomnieć o sterylce mamusi, a kociaki, Asiu, zobaczysz jak będzie rozwijać się sytuacja, jeszcze trochę czasu jest.

Asiu a o Jerzolku cały czas myślę i trzymam za Was ogromniaste kciuki.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw maja 28, 2009 10:02

No moje długie wywody miały taki przebieg. Asiu przecież wszystkie wiemy, że sumienie by Cię zjadło gdybyś je zostawiła sama sobie. ja proponuję zaangażować też panów z warsztatu. Tylko, żebyś miała jakąś kontrolę nad tym. Opowiedz dlaczego tak, a nie inaczej i sama zobaczysz będzie dobrze! :)

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Czw maja 28, 2009 10:13

Malati pisze:No moje długie wywody miały taki przebieg. Asiu przecież wszystkie wiemy, że sumienie by Cię zjadło gdybyś je zostawiła sama sobie. ja proponuję zaangażować też panów z warsztatu. Tylko, żebyś miała jakąś kontrolę nad tym. Opowiedz dlaczego tak, a nie inaczej i sama zobaczysz będzie dobrze! :)

tajest! a może im tam klatkę wstawić?
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw maja 28, 2009 10:16

Georg-inia pisze:
Malati pisze:No moje długie wywody miały taki przebieg. Asiu przecież wszystkie wiemy, że sumienie by Cię zjadło gdybyś je zostawiła sama sobie. ja proponuję zaangażować też panów z warsztatu. Tylko, żebyś miała jakąś kontrolę nad tym. Opowiedz dlaczego tak, a nie inaczej i sama zobaczysz będzie dobrze! :)

Inga, to jest pomysl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz sie dopytam w Kocim Pazurze czy moge jeszcze "pomiec" klatke:))
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw maja 28, 2009 23:22

Georg-inia pisze:

tak czytam i czytam i o tym samym pomyślałam, to jest chyba najlepsze wyjscie, kotka bedzie miała mniejszy stres bo miejsca nie zmieni

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Pt maja 29, 2009 6:13

Poranne pozdrowienia z zadeszczonego Morąga dla Was Asiu!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt maja 29, 2009 6:53

I w Poznaniu deszczowo i chlodno. Niezaleznie od pogody moj Jerzyk wygrzewa sie pod lampa codziennie, ma obnizona temperature, wiec i w upal lampa bardzo go cieszy.
Wczorajsze popoludnie i wieczor minely bez zmian, Jerzyk nie chce jesc- polize troszenke i tyle... Caly czas lezal mi na kolanach i sie przytulal moj bidulek ukochany, to nie jest jego naturalny sposob spedzania czasu. Zawsze byl przy mnie, ale bardziej samodzielny. Gdybym tylko mogla mu bardziej pomoc..., poki co, utulam!!!
Dzisiaj okolo 13.00 beda wyniki badan, bardzo prosimy o magiczne forumowe kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech ta kreatynina sie wreszcie zatrzyma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt maja 29, 2009 7:07

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt maja 29, 2009 7:10

kropkaXL pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt maja 29, 2009 7:23

to ja potrzymam za Jerzolowe wyniki
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pt maja 29, 2009 8:09

Asiu są mocne kciuki od nas!

Jerzyku kochany zacznij jeść żeby nabrać sił.

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pt maja 29, 2009 10:28

Kciuki za Jerzykowe wyniki! Asiu zaklinam tę kreatyninę dla Was!

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt maja 29, 2009 10:30

Trzymam mocno :ok: :ok:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

[poprzednia][następna]