Ufffff jeszcze nie moge ochlonac. Maluch spi, z moimi kotami chyba sie dogada.Biegal z podniesionym ogonkiem, dal w glowe Stachowi, ktory jak ojciec rodziny zaraz umyl mu pupke i wylizal lepek. Ma charakter ten maluch, w koncu w papierach jak byk stoi, ze nazywa sie crazy devil
Byla to milosc od pierwszego wejrzenia. Mialam wyjsc z MCO lub norwegiem, ale nic mi sie nie podobalo az tak, a tego potworka zobaczylam i krzyczalam z daleka, ze go kocham i biore. Potem w rozmowie sie okazalo, ze kupuje od znajomej z forum. Dzis bratanek malucha zdobyl certyfikat. Bratanek jest kotem rasy exo. Narazie powoli dochodze do siebie i zaczynam sie zastanawiac czy SHKRP jak ma w papierkach, czy PZF, zastanawiam sie co trzeba wogole zrobic by chlopak mial wszystkie potrzebne certyfikaty, no i czy ja wogole bede chciala go wystawiac, bo bardzo prawdopodobne jest, ze wcale nie

Ja chyba zwariowalam:-) Spotkalam Bonifacego, ktory tez powatpiewal w moj zdrowy rozsadek. No i piekny plaszcz odszedl w niebyt, bo wydalam kase na niego przeznaczona. No coz, jakies plaszcze w szafie mam, nowy kupie sobie kiedy indziej

A maluch spi, ja z j_k_j siedzimy i jemy kabanosy bo nie chce nam sie nic robic, poza gapieniem sie na nowego

A jak ladnie u mnie pachnie malym dzieckiem:-) Jaki puder jest najlepszy? Dzis mamy z gwizdalka wymienic sie jeszcze fotkami i informacjami. Jak fotki dojda to podczepie na forum:-))))) Ale sie ciesze:-)