Sprawdziłem pociągi, przyjeżdżam pojutrze tym o 12:05, wyjdziesz po mnie na stację? Nie wiem, gdzie mieszkasz i jeśli nie wyjdziesz to będę musiał pytać wszystkich napotkanych dachowców, na pewno gdzieś któreś zna adres swoich pociotków - ale mam nadzieję, że nie będziesz mogła się mnie doczekać i jednak wyjdziesz Mam już spakowaną walizeczkę i nie mogę doczekać się, kiedy zaznaczę sobie jakieś nowe kąciki Pa Ciociu, do zobaczenia.
Lilaczek
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Skaska, nie chciałabym Cię prowokować, ale...
Weź się odezwij, powiedz coś, zaprotestuj Dzisiejszej nocy olał ścianę i bok kanapy Czy TY też tego chcesz ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]