Płock - mnóstwo kociąt potrzebuje pomocy!!! Spis - str1

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 25, 2009 8:24

Tę drugą z Dworcowej z guzem.Asia po operacji weźmie ją na kilka dni do siebie,żeby doszła do siebie,a później myślałyśmy co by do ciebie na działkę przy intensywnym szukaniu domu.

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

Post » Pon maja 25, 2009 8:58

Podrzucę,bo coś tu się chrzani mi.

jolab

Post » Pon maja 25, 2009 9:12

Jolab - tą co się tak przychodziła miziać??? Ale ona też miała gdzieś maluchy. Dogadają się we dwie? My jej w ogóle na razie nie wypuszczamy z tej chałupki. Maluchy wyniosłyśmy na chwile z kartonem na słonko - żeby D3 podłapały, ale kotkę się boimy że zwieje.
Na tych działkach widziałam sporo pustych chałupek, pewnie też są tam koty - wczoraj jakiś przyszedł do nas na działkę. Nie wiem jak działkowcy do tego podchodzą, bo ludzie są różni...

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Pon maja 25, 2009 9:17

Melduję się i podrzucam!
A maluchy cudowne :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon maja 25, 2009 9:19

Gohag pisze:Jolab - tą co się tak przychodziła miziać??? Ale ona też miała gdzieś maluchy. Dogadają się we dwie? My jej w ogóle na razie nie wypuszczamy z tej chałupki. Maluchy wyniosłyśmy na chwile z kartonem na słonko - żeby D3 podłapały, ale kotkę się boimy że zwieje.
Na tych działkach widziałam sporo pustych chałupek, pewnie też są tam koty - wczoraj jakiś przyszedł do nas na działkę. Nie wiem jak działkowcy do tego podchodzą, bo ludzie są różni...

Ona nie ma maluchów.Taka inna gdzieś ma.

jolab

Post » Pon maja 25, 2009 9:20

No i kotki się znają.

jolab

Post » Pon maja 25, 2009 9:21

I lepiej nie wypuszczać.

jolab

Post » Pon maja 25, 2009 10:03

Gosiu, w razie czego to ja mam mleko dla kociat do dokarmiania. Kotka ma guzy na gruczolach mlecznych i to straszne a jest przemila i przynajmniej na nia nie bedziemy musialy polowac jak na tygrysa ;)
Człowieczeństwo poznaje się po stosunku do zwierząt. Pusia ['] , Misti [']

Asicaaa

Od: Czw cze 19, 2008 10:50

Post » Pon maja 25, 2009 10:21

PRZYPOMINAM, ŻE NADAL BAAAAAAAARDZO POTRZEBNE DOMKI DLA KOCIĄT - JAK WIDAĆ JEST ICH CORAZ WIĘCEJ. MALE BURSKI SĄ JUŻ DO ODBIORU. BĘDĄ SZCZEPIONE LADA MOMENT. POTRZEBNY ODDZIELNY DOM, CHO NA RAZIE!!!!!!!!
Postanowiłam założyć naszym kotom stronę - ale nie wiem kiedy znajdę na to czas. Na pewno w wakacje, ale wcześnie to nie jestem pewna...duzo roboty. I ja i ewa mamy egzaminy, naukę i straszne zamieszanie bo jeszcze myszy nam chorują.

Gohag

Post » Pon maja 25, 2009 10:50

Witam :)
Zacznę od tego, że strasznie się cieszę, że znalazłam ten wątek :)
Niedawno odszedł od nas kochany kocurek Leoś [*] miał zaledwie 3 lata i wykończyła go choroba w 6 dni pełnych bólu, moich łez i latania po lecznicach (wet stwierdził zapalenie pęcherza i "coś" jeszcze wrrrrr) :(:(:(
Szukam 2 maleństw (chłopaki najlepiej bracia), maść bez znaczenia... Tylko, że mogłabym je wziąć dopiero gdzieś w ostatnich tygodniach czerwca (teraz wyjeżdżam)... Chciałam wziąć kocurki "winiarowe" ale pod szpitalem "ludzie" wytłukli większość kotek i reszta boi się już przychodzić (zawsze szukałam dla małych domków)...
Można się tak "zapisać" na kocurki?? I czy są tacy bracia? Bardzo chcę pomóc kociaczkom...

goodfriend

Od: Pon maja 25, 2009 10:19

Post » Pon maja 25, 2009 11:02

Dziękujemy za zainteresowanie goodfriend - na pewno kotków nie zabraknie. Prosimy o obecność na wątku i trzymanie ręki na pulsie. 5 kociąt w tym jeśli dobrze pamiętam 3 chłopaków jest do odbioru na JUŻ, następne pod koniec maja, nasze działkowe maleństwa mają dopiero kilka dni...ale nie znam jeszcze płci.

Gohag

Post » Pon maja 25, 2009 11:04

Boże jak mozna zabijac koty:( widac "ludzie" wola szczury :-/ mysle, ze znajda sie jacys bracia, kotow ci u nas dostatek ;-), musisz byc tu z nami w kontakcie a my pomyslimy nad kotkami.

Asicaaa

Post » Pon maja 25, 2009 11:15

Niebieski to na pewno jest chlopak, jest taki sam jak moj Raro :roll: a czarne to jakos sie nie przygladalam dokladnie, ale jacys bracia napewno sie znajda, tym bardziej, ze teraz sie ciagle rodza :(

Asicaaa

Post » Pon maja 25, 2009 11:22

Asicaaa - jakbyś mnie pilnie szukała to pisz sms - odpisać mogę prawie zawsze, swobodnie pogadać to już nie koniecznie :?

Gohag

Post » Pon maja 25, 2009 11:36

Ok będę trzymała rękę na pulsie :) Chciałabym koty na "teraz, zaraz, już" ale muszę wyjechać a kociąt samych przecież nie zostawię... :( Tak smutno i pusto w domu :( Oczywiście jakby nie było braci to może być rodzeństwo mieszane ale jak sama szukałam domków to zauważyłam, że koteczki łatwiej znajdują domki... Będę na bieżąco was czytać :)
Co do kotów z wlk. płyty (gdzieś tu widziałam post o kotce spod sp3) to znam problem.. Sama mieszkam na wlk. płycie i to naprzeciw "trójki". Kiedyś mało co nie wyszarpałam dzieciaka jak walił kamieniem w kota. Wzięłam za łapę i zaprowadziłam do rodziców i co usłyszałam? "To tylko kot przecież" ;/;/ Skąd się tacy ludzie biorą?? :( Jakbyście potrzebowały pomocy przy łapaniu kotów na wlk. płycie to dajcie znać to z chęcią pomogę nawet w nocy o północy :)

EDIT: mój numer gg: 6800970

goodfriend

Od: Pon maja 25, 2009 10:19

[poprzednia][następna]