Tak i to zaledwie początek - z mojego aparatu, gagata ze swojego dosyła drugie tyle.
Powoli podpisuję co pamiętam.
Jak komuś jakiś psiak rzuci się w oko - poproszę linka, postaram się opisać w pierwszej kolejności.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgosiaD pisze:Kaprysku i ja dziękuję za cały pracowity dzień, dobrze się z Tobą przebywa
Ewa Świecicka pisze:MalgosiaD pisze:Ona naprawdę wyszorowała ten kibel
Bo ja lubię takie spektakularne akcje, a co?
A jak mi dziedziczka dziękowała
Jana pisze:Nie uwieczniłam mumijki![]()
Journey pisze:U nas też coś idzie naprzód - mamy dt w Gdańsku, ja biorę 2-3 szczeniaki do siebie, jest jeden domek stały, więc się cieszę
A teraz wracam do szykowania psiaków - jutro wystawa w Radomiu
teapot pisze:Taa- truchełko...
To teraz pytanie konkursowe- Kto jest autorem tekstu komentującego sytuację nieszczęsnej myszki:
Mysz:"Sram na to wszystko- idę się powiesić!"
![]()
Ps. Truchełko odkryłyśmy przy wieszaniu moskitiery- to było zdecydowanie bliższe spotkanie niż kiedykolwiek planowałam.
Kaprys2004 pisze:MalgosiaD pisze:Kaprysku i ja dziękuję za cały pracowity dzień, dobrze się z Tobą przebywa
To miłe, że nie pamietasz, ze powiedziałam Ci, że jesteś głupia?![]()
![]()
Ściskam Cię, Przesłodka
orchidka pisze:No i będę miała swoje pierwsze rude tymczasy (to zostanie mi tylko poszukać całkowicie bialego do kolekcji i już zaliczyłam wszystko co możliwe)
Nie wiem co ludzie widzą w rudziejcachDla mnie to brzydale...
TŻ jeszcze nie wie, własnie kombinuję jak mu powiedzieć by pozostać przy życiu![]()
Agn pisze:Kaprys2004 pisze:MalgosiaD pisze:Kaprysku i ja dziękuję za cały pracowity dzień, dobrze się z Tobą przebywa
To miłe, że nie pamietasz, ze powiedziałam Ci, że jesteś głupia?![]()
![]()
Ściskam Cię, Przesłodka
No toś jej przypomniała - w dodatku drukiem.[Co napisane i toporem nie wyrąbiesz.
![]()
]
MalgosiaD pisze:Orchidko reakcją TŻa się nie martw - zobaczy chłopaków i będzie Ci dziękował, że wzięłaśSą absolutnie piękni, mili, mruczący... I słowo daję gdyby nie mój rudy Ryszard jeden z nich od wczoraj mieszkałby u mnie
MalgosiaD pisze:stolik został odmalowany, ściany pomalowaliśmy zmywalną lateksową. Wszystko w salce zostało wyczyszczone na wysoki połysk (poza lodówką - zabrakło superbohatera do jej otwarcia), w oknach założyliśmy moskitiery.
c.d.n. za sekundkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 72 gości