Może być i do Twojej, nie jestem wybrednaFemka pisze:oho, już się rozpędziłam tańczyć do Twojej muzyki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Może być i do Twojej, nie jestem wybrednaFemka pisze:oho, już się rozpędziłam tańczyć do Twojej muzyki
zapomnijLemoniada pisze:Może być i do Twojej, nie jestem wybrednaFemka pisze:oho, już się rozpędziłam tańczyć do Twojej muzyki
No. Ja to skameruję, a potem wrzucę na youtubekalair pisze:Lemoniada pisze:Tańczyć miałaś, nie spiewać!
Naprawdę wolisz?
a potem ja Cię zamordujęLemoniada pisze:No. Ja to skameruję, a potem wrzucę na youtubekalair pisze:Lemoniada pisze:Tańczyć miałaś, nie spiewać!
Naprawdę wolisz?
Lemoniada pisze:No. Ja to skameruję, a potem wrzucę na youtubekalair pisze:Lemoniada pisze:Tańczyć miałaś, nie spiewać!
Naprawdę wolisz?
Femka pisze:też jestem głodna.
chwilowo nie mam czasu zjeść.
a poza tym nie mam do jedzenia nic, na co miałabym ochotę.
twarożek z miodowym wsadem.
wolałabym shoarmę z frytkami
Femka pisze:a potem ja Cię zamordujęLemoniada pisze:No. Ja to skameruję, a potem wrzucę na youtubekalair pisze:Lemoniada pisze:Tańczyć miałaś, nie spiewać!
Naprawdę wolisz?
to, co napisałaś, jest tak proste i logiczne, że aż się uśmiechnęłam.kinga w. pisze:Skojarzenie... Taki tekst oznacza że nie jesteś głodna. Głodna szukałabyś czegokolwiek do zjedzenia. Tym się różni głód od apetytu.Poczekaj, aż ten serek zacznie być szczytem Twoich marzeń...
W takim razie zaczynam spisywać testament. Wzbogacisz się o osiem ogonów wraz z przyległościamiFemka pisze:a potem ja Cię zamordujęLemoniada pisze:No. Ja to skameruję, a potem wrzucę na youtubekalair pisze:Lemoniada pisze:Tańczyć miałaś, nie spiewać!
Naprawdę wolisz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 14 gości