Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NITKA/KARINKA pisze:Femka pisze:Nawiasem mówiąc, ciekawe, ile tych części już było![]()
W mojej obecności( nawet domniemanej) bezpieczniej nie zadawać takich pytań.To mnie prowokuje.![]()
Odpowiadam: Było 26 części.
To jest 27-ma część Bandy Kulawego
Gratuluję,podziwiam, zazdroszczę!
Femka pisze:Basiawitaj w kulawym wątku
Femka pisze:Ewuś, ważne, że jesteś, jak masz chwilkę. A ja o Tobie i tak pamiętam![]()
Witaj, O Zarobiona Po Pachy
Femka pisze:...a marchewka gości wita i o zdrowie grzecznie pyta...
Marcelibu pisze:I jak zwykle, niektórych się wita tak, o:Femka pisze:Basiawitaj w kulawym wątku
Femka pisze:Ewuś, ważne, że jesteś, jak masz chwilkę. A ja o Tobie i tak pamiętam![]()
A innych tak, o:Femka pisze:...a marchewka gości wita i o zdrowie grzecznie pyta...
![]()
![]()
kinga w. pisze:Marcelibu pisze:I jak zwykle, niektórych się wita tak, o:Femka pisze:Basiawitaj w kulawym wątku
A innych tak, o:Femka pisze:...a marchewka gości wita i o zdrowie grzecznie pyta...
![]()
![]()
Tiaaa... Serduszka, słodkości, normalnie cud, miód i orzeszki, a tu... jarzyna... Marcelibu... Bo my to tak na diecie bardziej, nie??
Ellencia pisze:kinga w. pisze:Marcelibu pisze:I jak zwykle, niektórych się wita tak, o:Femka pisze:Basiawitaj w kulawym wątku
![]()
![]()
Tiaaa... Serduszka, słodkości, normalnie cud, miód i orzeszki, a tu... jarzyna... Marcelibu... Bo my to tak na diecie bardziej, nie??
![]()
![]()
![]()
nie zauważyłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Majestic-12 [Bot], Silverblue i 15 gości