TRAGEDIA 63koty eksmitowane z mieszkania- błagam o pomoc! II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 08, 2009 9:01

Jowitko, u mnie jest jeszcze czesc poslanek (nie wszystkie zdazyly wyschnac ostatnio;-). Przekazalam ostatnio dziewczynom tylko kilka i biale sciereczki od Petki, ktore mialy wyladowac w schronisku, ale nie zdazyly, bo koty odebrano. Moze przejedziecie obok mnie i zabierzecie te poslanka jutro rano? To po drodze, bo i tak bedziecie odbieraly czarnulke z lecznicy.

I masz absolutna racje, ze tu trzeba myslec o tych biedach, ktore tak bardzo czekaja na nasza pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peciu, Aniu, Etka- super, ze jedziecie, dziekI Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i jeszcze Gangstera zabieracie:)))))))))))))))))) Przykro mi, ze ja teraz taka bezuzyteczna jestem:(((
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt maja 08, 2009 9:03

milenap pisze: Dziewczyny, Bozitę proponuje może sprawdzic w markecie zoologicznym http://marketzoologiczny.pl/sklep/index ... 04_205_209

Kiedys korzystałam z tego sklepu, ale ...
Były problemy z brakami, z dawaniem mi w zamian coś czego nie chciałam (bez uzgodnienia) i z terminem realizacji (do 2 tygodni) oraz dostawami. A zawsze płace od razu kartą, by było szybciej... No i sie zraziłam. Wole troche drożej, a bez takich problemów. Poza tym czasem potrzebuje cos na cito, a nie mam 200zł, tylko 100zł do dyspozycji.
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Pt maja 08, 2009 9:04

dobra wpadniemy do Ciebie po poslanka, ale jak po ogien.
bo ja musze byc szybko w domu z powrotem.

co do czarnulki to ja nie wiem czy da rade, bo jedziemy o osmej a lecznica od dziewiatej?

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt maja 08, 2009 9:12

a i co do czarnuszki Pixi.

od razu pytam ze zwracam sie z zapytaniem co do tego co bylo na watku, nic nie narzucam nikomu.
Nie wiem czy jest wogole taka mozliwosc.

Czy Paproch nie moze trafic do DT na tydzien do ani57 jak pisala, a Pixi by mogla w zamian trafic do Niny?
Nie wiem czy istnieje taka mozliwosc?
totez sie pytam.

bo jakos nie fajnie odwozic kota znow do tej nory, chyba peknie mi serce.

Etka

Post » Pt maja 08, 2009 9:12

marcjannakape pisze:
milenap pisze: Dziewczyny, Bozitę proponuje może sprawdzic w markecie zoologicznym http://marketzoologiczny.pl/sklep/index ... 04_205_209

Kiedys korzystałam z tego sklepu, ale ...
Były problemy z brakami, z dawaniem mi w zamian coś czego nie chciałam (bez uzgodnienia) i z terminem realizacji (do 2 tygodni) oraz dostawami. A zawsze płace od razu kartą, by było szybciej... No i sie zraziłam. Wole troche drożej, a bez takich problemów. Poza tym czasem potrzebuje cos na cito, a nie mam 200zł, tylko 100zł do dyspozycji.

Marcjannakape, ja też ostatnio miałam ścięcie niewielkie z tym sklepem :wink: (wysłali mi dzień później niz to było umówione i zostałam bez jedzenia dla kotów), ale jak raz na 2 miesiące kupuje takie 2 zestawy Bozity, to jednak wychodzi taniej, tym bardziej, ze tu dziewczyny też potrzebują większych ilości karmy.

Z Bozitą jak dotąd problemów nie miałam, moje koty pasztetów nie ruszą, proszę zawsze o kawałki w galarecie i czasem o przewage wybranych smaków i z tym nie było problemu, przychodzi tak, jak zamawiałam.

Też robie przedpłaty i jak na razie czekałam max. tydzień na przesyłkę.

Co do Bozity, to mozna jeszcze pogadać z Germapolem http://www.onlineshop.germapol.pl/sklep ... 203,0.html

Oni są dystrybutorem Bozity na Polskę, może udałoby sie coś z ceną jeszcze zrobić.

Atrakcyjnie wychodzi zestaw 64 kartoniki za 243 zł (kartonik po 3,80), tylko dla mnie to po prostu za duży zestaw.
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pt maja 08, 2009 9:17

dzieki Milenko, sobie policze i popatrze jak schodzi jedzenie, posledze itd.

Etka

Post » Pt maja 08, 2009 9:20

dubel :oops:
Ostatnio edytowano Pt maja 08, 2009 9:29 przez milenap, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pt maja 08, 2009 9:20

Etka pisze:a i co do czarnuszki Pixi.

od razu pytam ze zwracam sie z zapytaniem co do tego co bylo na watku, nic nie narzucam nikomu.
Nie wiem czy jest wogole taka mozliwosc.

Czy Paproch nie moze trafic do DT na tydzien do ani57 jak pisala, a Pixi by mogla w zamian trafic do Niny?
Nie wiem czy istnieje taka mozliwosc?
totez sie pytam.

bo jakos nie fajnie odwozic kota znow do tej nory, chyba peknie mi serce.

ja nie przenosiłabym Paprocha, on już miał swoje stresy
jest pod opieką naszego weta
znowu ma go ktoś inny leczyć ?
no i istnieje ryzyko, ze następna zmiana może w wyniku stresów cofnąć efekty dotychczasowego leczenia :?

może Pixi do Anny 57 (jak się zgodzi),jako plus tej sytuacji widzę kontynuację leczenia przez te same osoby
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Pt maja 08, 2009 9:24

W czwartek na pewno w jednej torbie zostawiłyśmy posłanka ,które dała nam Asia. Worek brudnych zabrała chyba Aga do bagażnika.

W czwartek miałyśmy mało czasu bo p. Wanda się gdzieś spieszyła i nie miałby nas później kto wypuścić.

Co do zlikwidowania klatek,to nie znam szczegółów,wiem tylko, że z p. Wandą rozmawiała Aga i p. Wanda pozwoliła na zlikwidowanie klatek.

Edit; miałam na myśli,że zostały czyste posłanka ,które dostałyśmy od Asi.
A na jednej z klatek zostawiłyśmy materiałowy domek bo Adze do końca nie wysechł,a chciałyśmy żeby następne dziewczyny mogły go już gdzieś wstawić.
Ostatnio edytowano Pt maja 08, 2009 9:54 przez aoi neko, łącznie edytowano 1 raz

aoi neko

Od: Śro cze 18, 2008 16:44

Post » Pt maja 08, 2009 9:33

Paprocha przetrzymałabym troche, bo on ma już domek.
Natomiast brać Pixi na tymczas niestety nie mogę, rodzina się nie zgodzi, przykro mi...
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pt maja 08, 2009 10:19

Bardzo prosimy o dom dla czarnuszki.

Odwożę jutro Misie do Warszawy, jadę samochodem,jeśli znajdzie się dom dla drugiej czarnuszki to mogę zabrać i ją i po drodze dostarczyć do chętnego domku.

aoi neko

Post » Pt maja 08, 2009 10:32

Bardzo, bardzo, bardzo prosimy o DT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie dziwie sie Jowitko, ze nie chcesz jej odwozic z powrotem, ja tez sie tego zawsze panicznie balam... Serce peka!!!

Aoi, wielkie dzieki za to, ze zdecydowalas sie jechac :!: Dostalam przed chwila wiadomosc, ze jest szansa, ze Modjeska bedzie w weekend w Poznaniu i dalej do Warszawy (z kotkami z Boguszyc). Czy mam sie z nia kontaktowac, czy juz nie bedziesz zmieniac planow?
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt maja 08, 2009 11:18

jerzykowka pisze:
Aoi, wielkie dzieki za to, ze zdecydowalas sie jechac :!: Dostalam przed chwila wiadomosc, ze jest szansa, ze Modjeska bedzie w weekend w Poznaniu i dalej do Warszawy (z kotkami z Boguszyc). Czy mam sie z nia kontaktowac, czy juz nie bedziesz zmieniac planow?

Ja nie biorę Misi przy okazji swojego wyjazdu, tylko jadę do Warszawy,żeby małą zawieźć. Jeśli masz kogoś kto jedzie do Wawy, może ją wziąć i jeśli można to organizacyjnie załatwić bez jakiegoś stawania na głowie to oczywiście się na to piszę. Ale jeśli mają być z tym jakieś kłopoty czy nieporozumienia to Misie zawiozę.
Podejmij decyzję i proszę daj mi dzisiaj znać.

aoi neko

Post » Pt maja 08, 2009 11:27

aoi neko pisze:
jerzykowka pisze:

Ja nie biorę Misi przy okazji swojego wyjazdu, tylko jadę do Warszawy,żeby małą zawieźć. Jeśli masz kogoś kto jedzie do Wawy, może ją wziąć i jeśli można to organizacyjnie załatwić bez jakiegoś stawania na głowie to oczywiście się na to piszę. Ale jeśli mają być z tym jakieś kłopoty czy nieporozumienia to Misie zawiozę.
Podejmij decyzję i proszę daj mi dzisiaj znać.

Zaraz napisze PW do Modjeski, jak tylko mi odpowie dam Ci znac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt maja 08, 2009 12:04

Błagam o tymczas dla słodkiej Pixi.
Nie pozwolmy odwiesc jej do schroniska.

Błagam...
to kotka b. mila do czlowieka, kochana, bezproblemowa, bardzo prosze...

Etka

[poprzednia][następna]