TRAGEDIA 63koty eksmitowane z mieszkania- błagam o pomoc! II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 07, 2009 2:05

aga9955 pisze:
jerzykowka pisze:Wszystkie sprawy finansowe musza byc omawiane, to jest jasne!!!
Musi byc omowiona dlugosc pobytu kotek w lecznicy, koszty. I tu nie ma co sie denerwowac, bo to przeciez jest jasne. Dysponujemy okreslona pula i robimy wszystko by jak najlepiej ja wykorzystac. Mnostwo osob powierzyło nam pieniadze ufajac, ze tak wlasnie zrobimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A wszystko dla kotow :!: :!: :!: :!: :!:

Decyzje o finansowaniu i sposobie leczenia Asiu przedyskutowalam z Toba przez telefon i Ty jako osoba decydujaca powiedzialas w zachwycie ze to cudownie ze zabieramy do lecznicy koty i oczywiscie nalezy zrobic wszystko co konieczne w celu poprawienia ich stanu zdrowia. Wiec bardzo prosze o nie zarzucanie mi braku omawiania sytuacji na biezaco. Dzwonie do Ciebie na kazde zawolanie i staram sie na goraco omawiac sytuacje. Choc teraz wychodzi na to ze sobie tam jezdze i wydaje pieniadze fundacji.

To ze pieniadze nie sa nasze tylko darowane dla kotow to chyba oczywiste. Wiec skoro wystapil brak zaufania w stosunku do moich relacji z miejsca dzialania jak i samych dzialan to mysle ze czas ustapic miejsca tym ktorzy beda wiedziec lepiej.

Oczywiscie, ze sie ucieszylam, ze koteczki uzyskaja pomoc i beda mogly pobyc w lecznicy, ucieszylam sie ogromnie, jak zreszta wszyscy w watku :D I oczywiscie trzeba zrobic wszystko co jest konieczne!!! Ale to nie wyklucza rozmowy na temat kosztow, dlugosci pobytu, zorganizowania przetrzymania Misi do momentu wyjazdu do Warszawy itp. A o tym tez piszemy w watku, o tym rozmawiamy, nad tym sie zastanawiamy. I wlasnie dlatego zeby jak najlepiej dysponowac srodkami nam zawierzonymi przez wspanialych ludzi, zeby najlepiej posluzyly kotom!!! Nie wiem dlaczego Cie to tak bardzo zdenerwowalo i strasznie mi z tego powodu przykro. Odbierasz to jako brak zaufania... nie przyszloby mi to do glowy.
Jezdzisz, odwalasz kupe dobrej roboty- to wspaniale i dla tych kotow niezbedne- wiem, bo poki moglam jezdzilam rowniez i doskonale zdaje sobie sprawe jak bez naszej pomocy wygladalaby sytuacja tych biedakow... Ty zauwazylas, ze te kotki wymagaja pilnej interwencji weta i cale szczescie, nikt przeciez tego nie kwestionowal!!!
Aga, nie mozesz traktowac normalnych kwestii jako atak na Twoja osobe, bo to zupelnie bez sensu. Jezeli nie bedziemy umialy sie wspolnie dogadywac to straca na tym przede wszystkim koty, ale my wszystkie tez!!!
Przeciez w takich watkach sila jest wspolnota, ktora tworzymy i wypadkowa kazdej pomocy i zyczliwosci dzieki, ktorym niemozliwe staje sie mozliwe...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw maja 07, 2009 5:16

zabers pisze:
anova pisze:
Etka pisze:Kciuki za Trixi i Olafa, czy nie byloby dobrze przy remoncie ciachnac Trixi by byla tylko jedna narkoza?
KOchane stworki!

Nie da się niestety - Trixi ma w buźce taki bajzel, że lepiej nie łączyć tych zabiegów (ryzyko infekcji). Tak powiedział wet, ja też się ku temu skłaniam, bo jakby się cos stało, to bym sobie nie darowała...
Olaf ciachnięty, więc nic nie zmajstruje :wink:

Święte słowa. moim skromnym zdaniem wet po prostu ... wie lepiej. No, tak prawda. Trixie jest w miarę dobra, ale to nie znaczy jeszcze, że jest przyzwolenie na "hurt". Mimo wszystko, pamiętajmy, że dopiero co wyszła z klatki, a tam, mimo naszych starań, nie było cienia mozliwości, zeby odchuchać. Nakarmić, "przewinąć"- owszem, ale nie odchuchać. Niech panienka (i pan Olaf) przestaną cierpieć z powodu zębów, to już będzie świetnie. Same wiecie jak zębiska potrafią boleć. Reszta z czasem. Kibicuję nieustannie cudakom i ich dzielnym opiekunom (najbardziej, nie ukrywam, Kaori i Pawłowi). :D

a ja rozumiem ze decyzja weta najwazniejsza :)

sugerowalam tak dlatego ze przy mojej tymczasce chorej Layli wet ( a nie wiem czy mowicie o Radku?) trzasnal zeby i sterylke za jednym zamachem by nie obciazac ogrganizmu dwoma narkozami.
Wiem ze nie zawsze tak sie da, ale niekiedy podwojna narkoza jest zabojcza dla nawet zdrowych nerek i tylko dlatego to napisalam.

dziewczyny, kto ma narkoze wziewna? bo pisalyscie.
pytam bo mnie osobiscie to bardzo interesuje, niedawno odeszla mi koteczka a potrzebowala narkozy wziewnej do zabiegu.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw maja 07, 2009 8:08

Potrzebny "hotel na godziny" dla Gangstera. Tylko 1 noc! Z soboty na niedzielę. Pliiisss
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw maja 07, 2009 8:10

bardzo prosze, jesli ktos moze przetrzymac Gangstera od soboty ok 13 do niedzieli ok 12. Prosze...
Dla niego to szansa na domeczek!

Etka

Post » Czw maja 07, 2009 8:53

Gangster potrzebuje domku w Poznaniu na jedna dobe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BARDZO,BARDZO GORACO PROSIMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw maja 07, 2009 9:01

jerzykowka pisze:Gangster potrzebuje domku w Poznaniu na jedna dobe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TO NIEMOŻLIWE, ŻEBY NIE BYŁO CHĘTNYCH :strach:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw maja 07, 2009 9:04

honda11 pisze:
jerzykowka pisze:Gangster potrzebuje domku w Poznaniu na jedna dobe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dawajcie mi Gangstera na przetrzymanie :D :D :D

Ania_NSP

Od: Śro kwi 29, 2009 7:18

Post » Czw maja 07, 2009 9:08

nie no nie wierze Aniu :1luvu:
kochana jestes i bardzo dziekuje za pomoc!

Etka

Post » Czw maja 07, 2009 9:09

Anka! Ja piórkuję! Dzięki. :king:
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Czw maja 07, 2009 9:09

Ania_NSP pisze:
honda11 pisze:

Dawajcie mi Gangstera na przetrzymanie :D :D :D

No ja sie wykopyrtne z wrazenia :lol: Aniu :dance: :dance2: dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochana Ty nasza Nowa Szczesliwa Posiadaczko :spin2: :spin2: :spin2:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw maja 07, 2009 9:10

Aniu buziaki wilekie za udzielenie noclegu :love:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw maja 07, 2009 9:14

:spin2:
Cieszymy się BARDZO !!!
Dziękujemy za uznanie !!!
Czekamy na szczegóły...... :arrow:

Ania_NSP

Od: Śro kwi 29, 2009 7:18

Post » Czw maja 07, 2009 9:16

Tylko wiesz, Aniu_NSP, od razu mu powiedz - żadnych wizyt panienek. :wink: Niech sobie nie myśli, że jak "hotel na godziny", to hulaj dusza piekła nie ma. :lol:

zabers

Post » Czw maja 07, 2009 9:21

zabers pisze:Tylko wiesz, Aniu_NSP, od razu mu powiedz - żadnych wizyt panienek. :wink: Niech sobie nie myśli, że jak "hotel na godziny", to hulaj dusza piekła nie ma. :lol:

Zabers, Ty mnie wykonczysz :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw maja 07, 2009 9:28

jerzykowka pisze:Zabers, Ty mnie wykonczysz :ryk: :ryk: :ryk:

Do usług. :wink:
No cóż, lata praktyki. Zawsze mówię: trening, trening i jeszcze raz trening. I potem, proszę - jeden post i już Jerzykowa balansuje nad przepaścią. :smiech3:

zabers

[poprzednia][następna]