TRAGEDIA 63koty eksmitowane z mieszkania- błagam o pomoc! II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 30, 2009 7:07 Mała sesja dzisiejszego ranka

Zgodnie z obietnicą dosyłam kolejny "odcinek" naszych przygód.
Po baaaaardzo ranym wstaniu (4:20) kotki najedzone trochę pobiegały budząc chyba Sąsiada mieszkającego pod nami. Wykonały poranną toaletę i zajęły pozycje strategiczno-obserwacyjne: Misiek na drapaku walczy z chęcią wyglądania przez okno a ogarniającym Go snem. Denisek "kontroluje" sypialnię okupując tzw. toaletkę. Zuzia zmożona nocną pracą zajęła lodówkę. Udaje, że wszystko widzi ale przecież widzę, że śpi.
Zobaczymy co nam dzień przyniesie...
http://picasaweb.google.pl/ARND54/Dzisi ... 3xvJafvQE#

Ania_NSP

Od: Śro kwi 29, 2009 7:18

Post » Czw kwi 30, 2009 7:11

oj Ania jak ja lubie Twoje relacje, a kotuchy jakie blogo rozleniwione, dobrze maja te bestyjki, dobrze :D

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw kwi 30, 2009 7:36

aga9955 pisze:
aoi neko pisze:Ktoś może wie czy wet był wczoraj w przytulisku?

Nic nie wiem. Magda nie odbiera telefonu.

O 9.00 zadzwonie do weta (wczesniej nie mialam karty do telefonu :oops:).
Napisze, albo dam znac sms Adze (nie bede przy necie).
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw kwi 30, 2009 7:40

Etka pisze:oj Ania jak ja lubie Twoje relacje, a kotuchy jakie blogo rozleniwione, dobrze maja te bestyjki, dobrze :D

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aniu Droga, odezwe sie pozniej, bo za chwile musze pedzic na kurs i nie bedzie w necie.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw kwi 30, 2009 7:54

Dziękujemy wszystkim domkom za relacje z życia kotów :D zwłaszcza, że są pokrzepieniem dla naszych serc :D .

Wszystkie Wasze posty czytamy w wielkim skupieniu, "pożerając" każde słowo.

Teraz dopiero, u Was w domkach wychodzą chrakterki z tych futerek :mrgreen: .

Stello, ciotki trzymaja kciuki za Twoje zdrówko :ok: :ok: :ok:.

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw kwi 30, 2009 8:05

Wlasnie dostalam wiesci od Koperaty o Rysiu :D :D :D
Wszystako wspaniale, kotus jest grzeczny i kochany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koperata dotucza go, bo jeszcze chudziutki i dba o niego pieknie :1luvu:

Sciskam wszystkie domki eksmitkow z calych sil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I za wszystkie trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przypominam, ze jesli, ktorys dom jest w potrzebie, prosze o info :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw kwi 30, 2009 8:17

Wet podal antybiotyk wszystkim kotkom przedwczoraj wieczorem :dance: :dance2: Stan Marcysi jest dobry :D :D :D , jest juz w Przyborowku.

Wet wystawi fakture na FKP, na nieduze honorarium (tak to okreslil). Przez Magde podam mu namiary.[size=12]
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw kwi 30, 2009 8:19

jerzykowka pisze:Wet podal antybiotyk wszystkim kotkom przedwczoraj wieczorem :dance: :dance2: Stan Marcysi jest dobry :D :D :D , jest juz w Przyborowku.

Wet wystawi fakture na FKP, na nieduze honorarium (tak to okreslil). Przez Magde podam mu namiary.[size=12]

dobre wiesci :)
ciesze sie ze koty dostaly antybiotyk, mam nadzieje ze Fabia tez prawda?

bo wszystkie czyli dzikuny, eksmitki itd nawet zdrowe???
troche mi sie wierzyc nie chce ze sam dal rade ukluc wszystkie te chore dzikusy...ja bym polegla...
Ostatnio edytowano Czw kwi 30, 2009 8:21 przez Etka, łącznie edytowano 1 raz

Etka

Post » Czw kwi 30, 2009 8:20

jerzykowka pisze:Wet podal antybiotyk wszystkim kotkom przedwczoraj wieczorem :dance: :dance2: Stan Marcysi jest dobry :D :D :D , jest juz w Przyborowku.

ufff:) dzieki za info a co z poprawkami sterylizacji w przypadku tych czarnych kotek? wiesz cos Asiu? One maja powazne powiklania. Szkoda ze Magda nie odbiera telefonu
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Czw kwi 30, 2009 8:23

Etka pisze:

dobre wiesci :)
ciesze sie ze koty dostaly antybiotyk, mam nadzieje ze Fabia tez prawda?

bo wszystkie czyli dzikuny, eksmitki itd nawet zdrowe???
troche mi sie wierzyc nie chce ze sam dal rade ukluc wszystkie te chore dzikusy...ja bym polegla...

Byl z Magda, WSZYSTKIE koty dostaly, tak powiedzial (jeszcze Magde podpytam dla pewnosci :wink: ). Podal rowniez tym na oko zdrowym (chociaz na dziasla podziala), bo lek dlugo lezec nie moze, akoty przebywaja razem, wiec lepiej bylo podac wszystkim- zwlaszcza, ze wystarczylo.
Ostatnio edytowano Czw kwi 30, 2009 8:26 przez jerzykowka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw kwi 30, 2009 8:24

to podpytaj, podpytaj ;) bo ja to zawsze mam potem multum mysli ;)

Etka

Post » Czw kwi 30, 2009 8:28

aga9955 pisze:Iwciu a moze sprobuj innej karmy. Moja kotka ktora ma pernametna biegunke..to znaczy bardzo luzna koope raz dziennie czyli w zasadzie trudno to nazwac biegunka ,po odstawieniu hillsa i przejsciu na siemie lniane dodawane do gurmeta i recorvery ustabilizowala sie w miare. Suche sanabella dla wrazliwcow. Po hillsie miala bardzo smierdzace wyproznienia i duzo luzniejsze.
Wysylam kase na konto na jedzonko:)

Kurcze ten hills i/d to na problemy żołądkowe :? spróbuję w takim razie royal canin indestinal.
Stella jest bardzo kochaną kicią ale jakakolwiek próba podania czegokolwiek do pysia kończy się ranami szarpanymi i kłutymi.
Stella natychmiast dostaje tysiąc łap z ogromnymi pazurami i trzydzieści paszcz z samymi kłami, jak tylko odłożę strzykawkę lub tabletkę przeobraża się ponownie w aniołeczka. :twisted:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw kwi 30, 2009 8:28

aga9955 pisze:

ufff:) dzieki za info a co z poprawkami sterylizacji w przypadku tych czarnych kotek? wiesz cos Asiu? One maja powazne powiklania. Szkoda ze Magda nie odbiera telefonu

Bede dobijac sie do Magdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw kwi 30, 2009 8:32

aga9955 pisze:ufff:) dzieki za info a co z poprawkami sterylizacji w przypadku tych czarnych kotek? wiesz cos Asiu? One maja powazne powiklania. Szkoda ze Magda nie odbiera telefonu

też martwię się o te czrnuszki :( one dwie bardzo potrzebują domu :!:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw kwi 30, 2009 8:33

Iwciu, mam nadzieje, ze wszystko sie wkrotce unormuje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy udalo sie zrobic test na lamblie? Czy czegos Ci potrzeba? Kciuki nieustajace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]