PILNIE POSZUKIWANE SUPER DOMY DLA KOTÓW p. ALDONY:
Ludzie - 2 koty na tymczasie u Agneski: Aldo i Daszek siedzą od czasu zabrania z działki pani Aldony w klatkach wystawowych - zdrowe koty nie mogą spędzić w klatkach całego życia czy kilku miesięcy - to wykluczone. Trusia siedzi u Agneski w łazience - córka pani Aldony jak wiecie nie rokuje na dobrą opiekę nad nią i ciągle gdzieś wyjeżdża na kilka dni.
Swoją drogą ciekawe, kiedy wreszcie pochowa swoją matkę???
Agneska jest poza domem kilknaście godzin....
Kocida siedzi u mnie nadal w otwartej klatce wystawowej, którą opuszcza raz na dobę - przejdzie się na niskich łapach po pokoju, palnie i opluje jakiegoś mojego ciekawskiego kota, który chce się z nią zapoznać i wraca galopem do swojego azylu. Uwielbia miziaki, głaskanie po brzuszku, ale potrzebuje luźniejszego w koty domu niż mój.
Każdy z tych kotów potrzebuje indywidualnej opieki i obecności człowieka, co w naszym przypadku nie jest możliwe.
Uratowałyśmy im życie, zabierając osamotnione i niechciane z działki, zadbałyśmy o ich stan fizyczny z ekipą lekarzy weterynarii, odkarmiłyśmy, ale one teraz potrzebują jeszcze lepszych opiekunów niż my, bo własnych i na zawsze!