Dama, łachudra, słodziak, ognista i...kot biurowy. cz. 6

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon kwi 27, 2009 22:33

maciejowa pisze:
kalair pisze:
bazylica pisze:
maciejowa pisze:Ja niedawno całkiem znalazłam strone rodu, ktorego moglabym byc czlonkiem. Niestety okazalo sie, ze to nie moja galaz i dalej nie bardzo mam czas dzialac. Musialabym troche pojezdzic po Polsce, ale jakos mi sie nie sklada...

na emeryturze zrobimy sobie objazd po Polsce :P :P

To jeszcze troszkę potrwa! :lol: :lol:

Kinga,już nie oglądasz?

Jak tak dalej beda w Polsce rzadzic, to ja wogole nie pojde na emeryture... :lol: Albo jej po prostu nie dozyje.

Zwłaszcza to drugie..Polska służba zdrowia choruje. :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon kwi 27, 2009 22:33

Dobranoc wszystkim.. :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 27, 2009 23:53

Mam kota obronnego. Siedzimy sobie na dole, oglądamy TV, Klara mi śpi na kolanach, a tu nagle ktoś puka do drzwi. A co na to mój kot? Warczy! Nie zdziwiłabym się, jakby zaczęła szczekać za moment 8O 8O Broniła nas, kochana :oops: :oops: :oops:

Dobranoc.
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Od: Wto cze 25, 2002 21:30

Post » Wto kwi 28, 2009 7:21

czeeść...
Moje wariaty na dźwięk domofonu, dzwonka przy drzwiach lub pukania, biegną pod drzwi sprawdzić kogo niesie. Tylko Futro odpuszcza zwiad, no i Miyuki bo nie słyszy pukania czy dzwonka. Poza tym Hino i Kłaczek kombinują przy tej okazji czy by sie nie udało drapnąć na klatkę schodową.
Z ostatniej chwili... Miyuki poluje na Tyśka - ktoś ma przechlapane... :twisted:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Wto kwi 28, 2009 7:24

Obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto kwi 28, 2009 7:25

kinga w. pisze:czeeść...
Moje wariaty na dźwięk domofonu, dzwonka przy drzwiach lub pukania, biegną pod drzwi sprawdzić kogo niesie. Tylko Futro odpuszcza zwiad, no i Miyuki bo nie słyszy pukania czy dzwonka. Poza tym Hino i Kłaczek kombinują przy tej okazji czy by sie nie udało drapnąć na klatkę schodową.
Z ostatniej chwili... Miyuki poluje na Tyśka - ktoś ma przechlapane... :twisted:

Kretki są Obronne z założenia.. :lol: :lol: Miyuki jako polująca? O.. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto kwi 28, 2009 7:47

Witamy sie słonecznie :))

Obrazek

Duża i Mru.

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Wto kwi 28, 2009 7:58

Czeeeeść... Polujący to był dziś Kłaczek. Ja go kiedys zatłukę i nawet miau mnie uniewinni. Upolował nad ranem moją noge która gdzieś wylazła spod kołdry. Solidnie upolował - musiałam zakleić plastrami żeby nie zapaprać otoczenia. Łajza!
Obrazek

kinga w.

Post » Wto kwi 28, 2009 8:01

kalair pisze:Kretki są Obronne z założenia.. :lol: :lol: Miyuki jako polująca? O.. :lol:

Taaa... I wiesz jak śmiesznie wygląda taki kot - nie kot polujący na cokolwiek albo bawiący sie piłeczką, myszką... Śmieszna jest, @.
Obrazek

kinga w.

Post » Wto kwi 28, 2009 8:04

kinga w. pisze:Czeeeeść... Polujący to był dziś Kłaczek. Ja go kiedys zatłukę i nawet miau mnie uniewinni. Upolował nad ranem moją noge która gdzieś wylazła spod kołdry. Solidnie upolował - musiałam zakleić plastrami żeby nie zapaprać otoczenia. Łajza!

Miau Cię NIGDY nie uniewinni! :lol: :lol: :lol:
Troszkę krwi? Norma! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto kwi 28, 2009 8:05

kinga w. pisze:
kalair pisze:Kretki są Obronne z założenia.. :lol: :lol: Miyuki jako polująca? O.. :lol:

Taaa... I wiesz jak śmiesznie wygląda taki kot - nie kot polujący na cokolwiek albo bawiący sie piłeczką, myszką... Śmieszna jest, @.

I kochana! :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto kwi 28, 2009 8:11

kalair pisze:
kinga w. pisze:Czeeeeść... Polujący to był dziś Kłaczek. Ja go kiedys zatłukę i nawet miau mnie uniewinni. Upolował nad ranem moją noge która gdzieś wylazła spod kołdry. Solidnie upolował - musiałam zakleić plastrami żeby nie zapaprać otoczenia. Łajza!

Właśnie - norma :twisted:
Ja tak mam na rękach :lol:

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Wto kwi 28, 2009 8:14

kalair pisze:I kochana! :D :D

Nooo.... Ostatnio strasznie namolna się zrobiła. Włazi na kolana, mizia się na siłę niemal. Kochane paskudztwo.
Obrazek

kinga w.

Post » Wto kwi 28, 2009 8:15

kothka pisze:
kalair pisze:

Cholercia nie wiem jak to zrobił ale tym razem urządził jatkę - musiał dobrze trafić z pazurami bo długo farbowało. Łajza!
Obrazek

kinga w.

Post » Wto kwi 28, 2009 8:16

kinga w. pisze:
kothka pisze:
kalair pisze:

Cholercia nie wiem jak to zrobił ale tym razem urządził jatkę - musiał dobrze trafić z pazurami bo długo farbowało. Łajza!

Trafił na jakieś naczynka krwionośne.. :twisted: Przeżyjesz! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]