TRAGEDIA 63koty eksmitowane z mieszkania- błagam o pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw kwi 16, 2009 10:00

Kooperato :1luvu: Korciaczki :1luvu:

Bardzo leży mi na sercu kotka ze zdjęcia nr 5 -koteczka króweczka, jeżeli coś mozecie o niej napisać - napiszcie .

Wysłałam jej zdjęcie do kilku znajomych, może ktoś odpowie :roll:

Obrazek

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw kwi 16, 2009 10:02

jerzykowka pisze:
Ania Z pisze:to ile (i na jak długo )jest tych kociaków na tymczasowy tymczas ??

Na tymczasowy tymczas jest jeden kot- dla Korciaczkow. Do czasu znalezienia transportu na Ślask (Etka wpisze sie w watek transportowy).
Aniu?????? :wink:

nooooooo coooooooo ??
przeprowadzę negocjacje, bo ja w domu jestem tylko na noclegi ostatnio ;)
jak pomogą to szczęściarz ma tymczasowy tymczas u mnie :)
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Czw kwi 16, 2009 10:03

Animalia narazie sobie radzi :) Operacja oczek u tych dwóch maluszków narazie została przełożona bo ich stan ogólny niestety nie pozwala na przeprowadzenie zabiegu. Dzisiaj idą na wizyte do weta , musimy je najpierw wzmocnić żeby przetrzymały operację. No i jeszcze jedna kiepska wiadomość kocurek z chorymi nerkami odmówil przyjmowania jedzenia :( tak że i jego dzisiaj czeka wizyta u weta. Koteczka z białaczką wcina żarelko za 3 koty a wciąz bardzo chuda nic nie przybiera na wadze. :(
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Czw kwi 16, 2009 10:04

safiori pisze:Animalia narazie sobie radzi :) Operacja oczek u tych dwóch maluszków narazie została przełożona bo ich stan ogólny niestety nie pozwala na przeprowadzenie zabiegu. Dzisiaj idą na wizyte do weta , musimy je najpierw wzmocnić żeby przetrzymały operację. No i jeszcze jedna kiepska wiadomość kocurek z chorymi nerkami odmówil przyjmowania jedzenia :( tak że i jego dzisiaj czeka wizyta u weta. Koteczka z białaczką wcina żarelko za 3 koty a wciąz bardzo chuda nic nie przybiera na wadze. :(

biedactwa kochane :( , kciuki za zdrówko :ok: :ok: :ok:

honda11

Post » Czw kwi 16, 2009 10:06

honda11 pisze:Kooperato :1luvu: Korciaczki :1luvu:

Bardzo leży mi na sercu kotka ze zdjęcia nr 5 -koteczka króweczka, jeżeli coś mozecie o niej napisać - napiszcie .

Wysłałam jej zdjęcie do kilku znajomych, może ktoś odpowie :roll:

Obrazek

na pocieszenie Honoratko Ci powiem ze zamierzam ja promowac do DS w ogloszeniach dostala imie Trixie, w sobote moze pojedzie do domku.
Ja sie waham na DT miedzy nia a kocurkiem z kropka :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw kwi 16, 2009 10:09

dzięki Etko za info :D , oby się jej udało - takie ma smutne ślepka :(

honda11

Post » Czw kwi 16, 2009 10:10

safiori pisze:Koteczka z białaczką wcina żarelko za 3 koty a wciąz bardzo chuda nic nie przybiera na wadze. :(

Safiori, przybieranie na wadze niestety trwa. U mnie Ori z elbląskiego schroniska [przyjechał 2 listopada 2008], dopiero teraz zaczyna wyglądać jak normalny kot.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw kwi 16, 2009 10:13

safiori pisze:Animalia narazie sobie radzi :) Operacja oczek u tych dwóch maluszków narazie została przełożona bo ich stan ogólny niestety nie pozwala na przeprowadzenie zabiegu. Dzisiaj idą na wizyte do weta , musimy je najpierw wzmocnić żeby przetrzymały operację. No i jeszcze jedna kiepska wiadomość kocurek z chorymi nerkami odmówil przyjmowania jedzenia :( tak że i jego dzisiaj czeka wizyta u weta. Koteczka z białaczką wcina żarelko za 3 koty a wciąz bardzo chuda nic nie przybiera na wadze. :(

Piszcie, jak tylko potzrebna bedzie pomoc!!! Trzymamy kciuki za te biedy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AniuZ :1luvu: wierze w Twoj talent negocjacyjny :D

Hondziu, ta koteczka (?) jest bardzo proludzka, spokojna i przeslodka :love: Drobna, sliczna i dobrusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przychodzi do reki zeby ja miziac... Niestety istnieje prawdopodobienstwo, ze wlasnie Ona jest jeszcze niewysterylizowana (poprosimy weta o sprawdzenie wszystkich). Oczywiscie bedzie ciachnieta w Poznaniu lub zwrocimy koszty, jesli przed zabiegiem znajdzie sie DT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mysle, ze czuje sie samotna, bo Mamusia i rodzenstwo juz wyjechalo z Przyborowka (do Agn, do Agapeanimali i do Iwci).
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw kwi 16, 2009 10:14

Dziewczyny, chciałabym Wam podać miseczki i trochę mleczka dla kotków, ale zupełnie nie mam teraz jak podjechać dalej ... jadę dziś z połamańcem na Wojska Polskiego, kto jest najbliżej, komu mogę podrzucić? Albo centrum?
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw kwi 16, 2009 10:17

Etka, dzieki :1luvu:

Acha, zapomnialam, ze do Korciaczkow pojedzie chyba ktorys pingwinek (jesli bedzie zdrowy:) ).
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw kwi 16, 2009 10:20

Avian pisze:Dziewczyny, chciałabym Wam podać miseczki i trochę mleczka dla kotków, ale zupełnie nie mam teraz jak podjechać dalej ... jadę dziś z połamańcem na Wojska Polskiego, kto jest najbliżej, komu mogę podrzucić? Albo centrum?

Avian, ja pracuje na Gorczynie, tuz przed mostem Gorczynskim (jestem do 15.30 w pracy), ale nie wiem czy to jest Ci po drodze. Mozesz tez tu cos dla mnie zostawic o pozniejszej porze.
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw kwi 16, 2009 10:23

Agn, co u Ciebie? Czy czegos potrzebujesz? Jak kociaste :D
Sciskam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw kwi 16, 2009 10:35

jerzykowka pisze:
- W sobote robimy duza wyprawe do Przyborowka. Kto jedzie? Nah, Zabers, Etka, MonikaMojsak. Czy Ty Peciu rowniez? Aoi, czy Ty mozesz w weekend, czy zabierzesz sie ze mna gdy pojade z wetem (pojedzie tez Zabers)?
Hondziu, kiedy Ty przyjezdzasz? Czy Cie gdzies odebtac czy cuś;-)

Jadę.....jak najbardziej jadę
proszę o informację o której i kogo i skąd mam zabrać

Korciaczki a Was kocham bardzo
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw kwi 16, 2009 10:44

Peciu to ja z Toba, dobra?
a damy rade wczesnie tak o 9:00 wyruszyc?

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

[poprzednia][następna]