TRAGEDIA 63koty eksmitowane z mieszkania- błagam o pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro kwi 15, 2009 20:45

ten wątek musi być zawsze na górze :lol:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro kwi 15, 2009 21:11

kurcze u nas ciągle pełno :(
i akcja sterylkowa też w pełni :(

nie moge patrzeć na te biedne pysie, a nie mam pomysłu jak wydłużyć dobę :(
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Śro kwi 15, 2009 22:19

CoolCaty pisze:Jeśli leki nie dotarły dziś, to powinny być w fundacji najpóźniej jutro.

Kurcze nie wiem jak leki wysyłałyście. Wiem że w DHL jest tak, że jak wysyła się danego dnia do godziny 15, następnego dnia paczka musi być na miejscu :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw kwi 16, 2009 0:21

jerzykowka pisze:Dziewczyny ponawiam apel- blagam o DT :!: Na cito :!:
Te koty siedza caly czas w klatkach (sic!), nie maja opieki weterynaryjnej, czlowieka na moment dla siebie (chyba, ze akurat ktos tam cudem dotrze), traca nadzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak dlugo wytrzymaja???? Jak dlugo jeszcze sie nie poddadza????
Pani Wanda jest Aniolem, ale niestety mozliwosci ma ograniczone, a pod swoja opieka ma setki psow. Jezeli my nie pomozemy, to kto?

W najblizszych dniach jade do nich z wetem, dostana convenie, antybiotyk o bardzo dlugim dzialaniu, ktory podaje sie jednorazowo. Naprawde dalsze koszty leczenia nie powinny byc duze, zreszta po to zbieramy pieniadze by w tym tez pomagac.
Agapeanimali, blagam Was- wezcie pod swoje skrzydla, tak jak planowalyscie, jeszcze kilka bied. Wesprzemy Was pieniedzmi ze zbiorki i nadal bedziemy organizowac fundusze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie moge przestac myslec o tych biedach... po prostu nie moge. Blagam, ratujmy je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Czw kwi 16, 2009 5:24

Nah pisze:Dziś jeszcze wpłacę pieniądze za bazarek Lucjanowy

Oczywiście zarówno cioteczka ruru, jak i cioteczka Boo77 przelały większe kwoty niż wynikało z aukcji :twisted:
(kochane :1luvu: )

napiszcie mi tylko proszę, na które konto to przelać (na Jerzykowej czy inne?) :oops:

podpowiecie? :oops:
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Czw kwi 16, 2009 5:37

Haniu, wyslij na konto Joasi, byc moze beda potrzebne szybko pieniadze i bedzie mozna ruszyc z tego konta.

Przeciez Asia i tak wszystko rozlicza. A tam pieniazki stopnialy, na advocata, na wyprawke do DT. A tych wydatkow bedzie coraz wiecej i wiecej :(

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw kwi 16, 2009 5:44

Ja wiem, że Asia rozlicza, tylko nie chciałam robic zamieszania, jeżeli wpłaty mają iść na inne konto, a że zakręcona jestem, to i znaleźc się nie mogłam:oops:

Etkuś - wielkie dzięki i miłego dnia :D

a kotiki - tradycyjnie w górę!!!!
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Czw kwi 16, 2009 7:33

Za kotki i leki, żeby dotarły na czas :ok:

honda11

Post » Czw kwi 16, 2009 9:12

honda11 pisze:ten wątek musi być zawsze na górze :lol:

Święte słowa.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw kwi 16, 2009 9:33

Wielkie dzieki dla CoolCaty :1luvu: Czekam na znak od AniZ, ze juz doszly i namawiam weta. czyli pewnie dopiero na poczatek przyszlego tygodnia, a moze da sie namowic na sobote...- zobaczymy.

Wiesci i zapytania:
- maluszki pod opieka Honoraty czuja sie lepiej :D Ślepaczek biedniutki, ale bedzie zyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zycie zawdziecza obłędnie troskliwej opiece Honoraty!!!!!!!!!!!!
Wczoraj byly konsultowane u dra Andrzeja w lecznicy pod wieza. Zaplacilam tylko za antybiotyk na wynos- Synolux- 10zl - 1 opakowanie.

- dzis rano Malgosia i Honorata wziely moj samochod i pojechaly oporzadzic koty w przytulisku. Dziekuje, Kochane :1luvu:

- czekamy na lek oraz testy i umawiam weta:))

- W sobote robimy duza wyprawe do Przyborowka. Kto jedzie? Nah, Zabers, Etka, MonikaMojsak. Czy Ty Peciu rowniez? Aoi, czy Ty mozesz w weekend, czy zabierzesz sie ze mna gdy pojade z wetem (pojedzie tez Zabers)?
Hondziu, kiedy Ty przyjezdzasz? Czy Cie gdzies odebtac czy cuś;-)

- Koperato Droga, czy w sobote bedziesz mogla przyjac kota? Oczywiscie po testach!!! Czy wolisz poczekac do wizyty weta i podania antybiotyku (nie wszystkie go wymagaja)?

- Szukamy transportu na Ślask, tam cudowni ludzie zaoferowali DT dla jednej z naszych bied. Napisze kto, gdy juz wszystko dogadamy;-) Albo napisze juz, bo nie wytrzymam:))))) Korciaczki
- :1luvu: :1luvu: :1luvu: Tam nie moze jechac chory kotek, ale zdrowe, a usychające ze smutku przeciez tez sa... Mamo Korciaczkow, Korciaczki- nie mam slow podzieki :!:

- planujemy z AniaZ (ksiegowa FKP) spotkanie, przekaze jej dotychczasowe rachunki.
Niestety prawdziwe wydatki dopiero sie zaczynaja: testy i lek to ponad tysiac zlotych (oczywiscie koszty beda podane co do grosika). 2 sterylizacje, koszty karmy dla tych bied w Przyborowku. Musimy tez wspomoc potrzebujace DT. Nie wiem jak wyglada sytuacja w Animalii, czy starcza na oplacenie leczenia 11 kotow z Waszych zbiorek czy potrzebujecie pomocy?

Wszystkim za wszystko dziekuje :1luvu: Przepraszam, ze z niektorymi rzeczami sie spozniam. I tak wczoraj wet zwrocil mi uwage, ze moj kot z PNN ma reakcje stresowe, bo za duzo czasu poswiecalam ostatnio kotkom w przytulisku:(( Dodatkowo mam bardzo chorujaca tymczasie. Ale bede sie starala wszystko pogpodzic:))) W razie czego, prosze mnie pogonić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw kwi 16, 2009 9:40

jej Korciaczki wielkie dzieki :D naprawde wielkie!

ja w sobote zabiore swoja biede, ale najpierw na testy, musze miec przetestowane.

czy ktos moglby przetrzymac kotka dla Korciaczek az sie transport nie znajdzie? pytam bo szkoda by siedzial w klateczce.
a ja dwoch wziasc nie moge, a jak wezme te dla Korciaczek na troszke to mi potem maz kolejnego wziasc nie pozwoli...moze ktos zaoferuje dom tymczasowo tymczasowy?? PROSZE! blagam...

Asiu, bedziemy mialy jak sie zabrac?
bo duzo nas jedzie i w jeden samochod sie nie zmiescimy niestety.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw kwi 16, 2009 9:49

jerzykowka pisze:Hondziu, kiedy Ty przyjezdzasz? Czy Cie gdzies odebtac czy cuś;-)

przyjadę samochodem w przyszłą sobotę 25-go :wink: czy będe mogła się pod kogoś podczepić lub z kimś zabrać (to zalezy od liczby jadących) :wink:

honda11

Post » Czw kwi 16, 2009 9:53

honda11 pisze:
jerzykowka pisze:Hondziu, kiedy Ty przyjezdzasz? Czy Cie gdzies odebtac czy cuś;-)

przyjadę samochodem w przyszłą sobotę 25-go :wink: czy będe mogła się pod kogoś podczepić lub z kimś zabrać (to zalezy od liczby jadących) :wink:

Oczywiscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw kwi 16, 2009 9:54

to ile (i na jak długo )jest tych kociaków na tymczasowy tymczas ??
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Czw kwi 16, 2009 9:58

Ania Z pisze:to ile (i na jak długo )jest tych kociaków na tymczasowy tymczas ??

Na tymczasowy tymczas jest jeden kot- dla Korciaczkow. Do czasu znalezienia transportu na Ślask (Etka wpisze sie w watek transportowy).
Aniu?????? :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]