Co Wy na to, dziewczęta?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kojarzę, ale wydawało mi się, że Charly z dogo jest kobietą, a ta od kotka wspominała coś o Karolu. No nieważne.Lemoniada pisze:Może Charly z dogomanii? Nie wiem czy kojarzysz, ma avatar z latającymi świniamiApsa pisze: Czy ktoś zna Charliego? Dzwoniła dziś do mnie jakaś dziewczyna "w sprawie tego kotka", a mój telefon miała od Charliego. Nie udało mi się wymyślić, kto to.[/size]
Aleba pisze:Ekstra
To tak: we wtorek trzeba odebrać przed łapanką sprzęt od _kathrin. Marto, skąd będziesz jechać? Bo ja z Bielan, jeśli to nie po drodze dla Ciebie, to możemy się umówić gdzieś w Centrum albo w ogóle na miejscu łapanki.
Po akcji kurs do Boliłapki i potem chętnie bym Cię naciągnęła na odwiezienie do domu, bo wtedy sprzęt bym sobie zachomikowała na czwartek.
.
danka05 pisze:Aleba pisze:Ekstra
To tak: we wtorek trzeba odebrać przed łapanką sprzęt od _kathrin. Marto, skąd będziesz jechać? Bo ja z Bielan, jeśli to nie po drodze dla Ciebie, to możemy się umówić gdzieś w Centrum albo w ogóle na miejscu łapanki.
Po akcji kurs do Boliłapki i potem chętnie bym Cię naciągnęła na odwiezienie do domu, bo wtedy sprzęt bym sobie zachomikowała na czwartek.
.
Ja jadę z Piaseczna.Zabiorę co trzeba od Kasi i mogę Cię przejąć gdzieś po drodze bo Bielany to drugi koniec Warszawy ale odwiozę Cię do domu po łapance.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 44 gości