TYTEKwiecznygilarz - nasze smutaskowo -dzięki że jesteście.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 11, 2009 11:15

Dołączam swoje...

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

neris

Od: Czw lis 16, 2006 10:58

Post » Sob kwi 11, 2009 11:40

szykuje się do męża ,znów stracił przytomność ,spadł z łóżka , pan z Grudziądza chyba się przestraszył poprosił o przeniesienie ,przykro mojemu Grzesiowi i mi przykro...on nie lubi być sam

ale jakoś mu tłumaczę ze święta ,rodziny przyjeżdżają itp...

całuje was mocno moi kochani ,najmocniej jak potrafię i w sekrecie powiem że zajrzałam na konto .....szok ,ono chyba więcej nie pomieści ,a jak się dowie Urząd Skarbowy .....
i nie boje się korzystam ,właśnie kupiłam 10 soków pomidorowych dla Grzesia ,małych w szklanych buteleczkach bo kazali pić..
i kupie materac
i znów ryczę...
z całego serca dziękuje wam

Sreberko po wczorajszych zastrzykach je ufff
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob kwi 11, 2009 11:40

Spokojnych Świąt
:):):):):):):):):):):)
Nataniel lat 12:)

Alina1971

Od: Sob maja 21, 2005 17:33

Post » Sob kwi 11, 2009 11:55

Dorciu, kup materac. DOBRY materac, nie zwracaj uwagi na cenę. Musi być wygodny. Jeśli zabraknie pieniążków daj znać. Kupuj Grzesiowi wszystko, co mu potrzeba i słonia różowego, jeśli okaże się potrzebny.
Całuję bardzo gorąco.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob kwi 11, 2009 12:05

Dorciu, nie żałuj sobie i Grzesiowi ...
I popatrz na nasze uśmiechy :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Są dla WAS, wierzę, że pomogą !!!!!
Jesteśmy z Wami :)
mamuśka

Post » Sob kwi 11, 2009 12:45

Dobrze mamuśka napisała!!

:D
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob kwi 11, 2009 13:02

Proszę podajcie mi nr konta :oops:

Zdrowych Spokojnych Swiat!

Bedzie dobrze!!! -musi być!!
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Sob kwi 11, 2009 13:12

Podałam :D
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob kwi 11, 2009 13:12

bierz Dorciu-na wszystko starczy. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D materac przeciwodleżynowy-pneumatyczny...taki najlepszy .Sprawdza sie doskonale-zmienia położenie samoczynnie co kilka chwil.masuje....i jest niezawodny. :D może ktos ma mały turystyczny telewizorek i słuchawki-skoro Grzegorz będzie sam.Albo chociaz radio.....ja nie mam :? ale w święta kiedy ciszej w szpitalu jakas rozrywka by była.....a Grzegorz tak lubi telewizję.....
Serniczek

Post » Sob kwi 11, 2009 13:20

Zaglądam na chwilę z kafejki, chciaam napisać właśnie o materacu przeciwodleżynowym - to jest jedna z najbardziej potrzebnych rzeczy.
Doroto, będę mieć fantastyczną zupę - taką jak rosól ale gęstszą, z marchewką i z kurczaczkiem. Daj znać sms-em jakby co, to mogę ją podrzucić w okolice Płockiej 8) Mogę też skołować drugie danie, ale muszę wiedzieć co to ma być żeby trafić w TZ-owy gust 8)

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Sob kwi 11, 2009 13:37

Na materac najlepiej dostać "receptę - zlecenie" od lekarza ze szpitala, potem się ją okazuje w NFZ i można każdy wybrany materac taniej kupić.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob kwi 11, 2009 13:38

Serniczek pisze:bierz Dorciu-na wszystko starczy. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D materac przeciwodleżynowy-pneumatyczny...taki najlepszy .Sprawdza sie doskonale-zmienia położenie samoczynnie co kilka chwil.masuje....i jest niezawodny. :D może ktos ma mały turystyczny telewizorek i słuchawki-skoro Grzegorz będzie sam.Albo chociaz radio.....ja nie mam :? ale w święta kiedy ciszej w szpitalu jakas rozrywka by była.....a Grzegorz tak lubi telewizję.....

Mam mały telewizor, ten od Xandry. Mogę Grzesiowi chyba nawet podrzucić do szpitala, tylko nie mam anteny :( .
Daguś, nie obrazisz się, że pożyczę, prawda? :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob kwi 11, 2009 13:45

i ja poproszę o numer konta.. dużo nie mogę, ale choć troszkę wyslę :oops:

Wspieram myślowo i życzę Spokojnych Świąt .

Do uśmiechów i moje dodam,
:D :D :D :D :D :D
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Sob kwi 11, 2009 14:01

Monia, dawaj telewizor jasne, jest przeciez Twój więc mi nic do tego co z nim robisz :P , no tylko ta antena i jak Ty bys go kochanie przewiozła :?:
jesli Grzegorz będzie chciał tv to jakoś wpadniemy do Ciebie, antene tez kupimy, spróbujemy dziś

Dorciu - pamietaj, że temat kasy nie istnieje dla Ciebie, jeszcze zbierzemy na Kanary dla Was ;) a co
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Sob kwi 11, 2009 14:34

Dorciu, ciepłe myśli. Wielką serdeczność Ci przesyłam z głębi serca i bardzo szczerze.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

[poprzednia][następna]