W końcu udało mi się uchwycić Lusię w trochę lepszym świetle. zaraz wymienię zdjęcie na str.1. na jednym wyszła ślicznie. Lusia teraz bardzo szczęśliwa ze rybka jest bo uwielbia strasznie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Proszę o Wirtualną Opiekę dla mamy Maurycego. Kicia jest uroczą tricolorką juz po sterylce. W DT u Agiis-s przybywa obecnie jej corcia Frytka. A w DT u E-dity jest jej synek Bodzio. Bardzo proszę o objęcie Wirtualną Opieką kici. Kicia bardzo lubi suchą lepsza karmę, puszki, nie gardzi też gotowaną rybką. Od czasu jak została wysterylizowana co dzień pilnie oczekuje mojego przyjazdu i zajada ze smakiem to co jej przywoże. Proszę o imię dla kici.Zdjecia narazie mało efektowne bo karmię w tym miejscu o zmroku.-
-
iza71koty pisze:Aniu c nie myśl w ten sposób. To znak
iza71koty pisze:Może NOT pomoże skoro Ty wyjeżdzasz i nie masz co z nim zrobic.
ania c pisze:iza71koty pisze:Aniu c nie myśl w ten sposób. To znak
Ja naprawdę takie znaki mam zawsze przed wyjazdami
iza71koty pisze:Może NOT pomoże skoro Ty wyjeżdzasz i nie masz co z nim zrobic.
Dziękuję bardzo ale postaram się coś wymyśleć tzn poszukać mu lokum na czas świąt - tylko nie dał mi mały zbyt dużo czasu![]()
Oczywiście przed zamknięciem w piwnicy został nakarmiony i napojony. Wystraszony jest bo mąż mówił, że bardzo płakał. Niestety musi tam na mnie poczekać. Nic mu już nie grozi. Moje koty szybko go zaakceptują ale nie można iść na kompletny żywioł.
iza71koty pisze:Oj Dziewczyny!!!!!!Mam jeszcze dwie swietne wiadomosci. Dzisiaj przyszła paczka od Wiory. Nie wiem jak Ona to robi bo Ona tam w Irlandii a Jej Mama paczki mi wysyła ....Bardzo sie cieszę Wioruś. Dzieki Sliczne. Puszeczki, makaron, chrupeczki, ciuszki. A nawet kawusia z górnej połki i słodkie dla osłodzenia w tych trudnych dla mnie czasach. Pieknie Ci Dziekuje z Całego Serca.
Wczoraj też dotarły trzy worki brakującego Kitekata zamowionego dzięki Fundacji Viva, dzięki Naszym Kochanym Opiekunom Wirtualnym, BAJCE BB i Naszej Agiis-s. Dziekujemy Ślicznie za tą Bardzo Cenna dla Nas POMOC.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Wojtek i 54 gości