ogocha pisze:Drabik, Felek i Aster też mają najpiękniejsze kolory świata (szary i biały), prawda?
pozdrawiam,
Gluś
A ja zawsze myślałam, że Drabik i Aster to takie zwykly łatusie, bo nawet nie krówki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ogocha pisze:Drabik, Felek i Aster też mają najpiękniejsze kolory świata (szary i biały), prawda?
pozdrawiam,
Gluś
miszelina pisze:ogocha pisze:Drabik, Felek i Aster też mają najpiękniejsze kolory świata (szary i biały), prawda?
pozdrawiam,
Gluś
A ja zawsze myślałam, że Drabik i Aster to takie zwykly łatusie, bo nawet nie krówkiFelicjan za to klasyczny pręgus z bialym, tak jak Gluś
BarbAnn pisze:Gluś jest boooooski
Tweety pisze:uroczy myszorek, Boże, kiedy ta moja tymczaska Beksa choć w połowie będzie taka dużą?
kastapra pisze:nie mogęwymiękam przy Glusiu!!! Boskie ujęcia, takie Glusiowe :)
Tweety pisze:uroczy myszorek, Boże, kiedy ta moja tymczaska Beksa choć w połowie będzie taka dużą?
kosma_shiva pisze:jestem pod olbrzymim wrazeniem Ogocha, Glutek jest po prostu fantastyczny, a historia jego życia bardzo przejmująca.![]()
widac jak chłopak intensywnie rośnie![]()
![]()
Zowisia pisze:Tweety pisze:uroczy myszorek, Boże, kiedy ta moja tymczaska Beksa choć w połowie będzie taka dużą?
Ech Tweety, nie spiesz sie ... tylko mignie i bedzie pieciokilowka ....
ciesz sie tym kocim glusiarstwem ile mozesz, po co komu sen ..![]()
Glus absolutnie chrupalny - :mniam: !! A jaki zadbany ...
PS jaka jest przyblizona data urodzenia Soni/Diablecia Tasmanskiego ???
w ksiazeczce zero wpisu ...a ja juz nic nie pamietam ....
ogocha pisze:
Beksa będzie wkrótce taka jak GluśMa już zeby? Bo u Glusia nagłe zmiany w wyglądzie zaczęły się od zebów
Tweety pisze:ogocha pisze:
Beksa będzie wkrótce taka jak GluśMa już zeby? Bo u Glusia nagłe zmiany w wyglądzie zaczęły się od zebów
Beksa ma pełny pyś zębów, ostrych jak szpileczki, osobiście sprawdziłam (nie żeby jakoś specjalnie)
ogocha pisze:
Ty sprawdziłaś czy Beksa na Tobie wypróbowała ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 103 gości