tak ale problemy osobiste i ciezkie dni
miałam bardzo fajny telefon o kota w butach dziś am byc jeszcze jeden jak wet nie bedzie widzial przeciwskazań to moze kociak pojedzie do domu
dzis chyba z radosci sie napije .
Kot w butach znalazł wymarzony dom ,odpowiedzialni ludzie w srednim wieku ,milośnicy zwierzat ludzie o wielkim sercu bardzo wrażliwi ,i opiekuńczy ,w razie [lekarza itp ] rodzina sluzy pomoca syn wielki kociarz sam ma 3 koty .Pojechalam tamna chwile a spedziłam 2,5 godziny ludzie bardzo sympatyczni marzyli na emeryturze o spokojnym kociaku do przytulania ni i jest-wiem ze bedzie naprawde szczęsliwy.
Pozatym u kociaków jakos leci bez zmian.
no i wreszcie obiecane fotki
Maly psiak z Boguszyc Stefan [nie mogłam sie powstrzymać]
Sprinterka [kotka 6 mies. z Boguszyc]
Rozalka z synkiem
Pan Najfajniejszy kocur 1,5 roku kastrowany zabrany z Boguszyc
Maleńka koteczka
Japoneczka
Chinka
Halka kotka okolo 3 lata wysterylizowana zabrana z Boguszyc
no i mały chłopczyk raz jeszcze
wszytskie śliczne i kochane szukaja domów i opiekunów wirtualnych -zapraszam do wspierania
Jaki piękny początek dnia mam.
Pierwszy czytany post i tyle radości Bardzo się cieszę, że cudny Kot w butach ma cudny dom.
Wszystkie kotki na zdjęciach superowe i jakie szczęśliwe Oby tak dalej, oby żadnych chorób nie było.
Pnu Najfajniejszemu mozna zrobić ogłoszenia ma 1,5 roku jest wesoly kochany zdrowy wykastrowany ciaglw sie chce głaskać i przytulać jest w tym az zabardzo nachalny.Postaram sie dodac jeszcze jakieś jego zdjecie