Czarnula

ja mam slabosc do czarnuchow!
Ja sie domyslam co czujecie. Obcym moze sie latwo mowic: nie trzeba sie bylo przywiazywac itp. Ale jak ktos jest wrazliwy to nie potrafi sie nie przywiazac. Jesli Bluminek (swoja droga straaaaaaaaaaaasznie podoba mi sie to zdrobnienie) jest rownie cudowny pod wzgledem charakteru jak uroczy, to jestem swiecie przekonana, ze szybko trafi do domu stalego.
Ale czy ja dobrze rozumiem? Czy ktos kociaka zabiera do siebie na tymczas? Zycze mu duuuuuuuuuuuuuuzoooooooooooooooo milosci, bo zaluguje na nia bardzo. A moje zaproszenie na wystawe jest nadal aktualne.
25 kwietnia Tychy MDK 1 ul.Kard.Hlonda 1 (budynek teatru malego tuz przy rynku). Zapamietajcie te date, bo wtedy odbedzie sie druga wystawa kotow do adopcji. Jedna z organizatorek jest Justa&Zwierzaki. Gdyby do tego czasu cudny mrunio DS nie znalazl-skombinujcue transport i przyjezdzajcie do nas. Miejsca jest dosc, a jestem pewna, ze bedzie jedna z glownyuch atrakcji. W razie czego, w razie pytan, watpliwosci co do wystawy dzwoncie do mnie: 504 430 701

Miau
Glaski i pomruczonka z miziankem dla przystojniaka
Podrzucam slicznego bialaska