Biały błękitnooki miziasty zdrowy młody-już w super DS u Gu!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie mar 29, 2009 17:45

Własnie podobno cos wirusowego ale nie wiem kiedy ten kotek im zmarł czy tydzien temu czy 2 miesiące temu wiem,że nie tak dawno i wiem,że chciałaby niedługo przyjąć nowego.Oczywiście po odczekaniu odpowiedniej ilości czasu:)
Rozpaczliwie szukam jednookiego,pręguska-Koksika...

Shishka

Od: Nie sty 27, 2008 14:22

Post » Nie mar 29, 2009 17:49

aha :) Wiec teoretycznie kociaczek jest juz zarezerwowany ;) :?:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie mar 29, 2009 20:23

hmmmmmmmm...
Zunia, co ty na to?...
no i osoba z Warszawy?... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie mar 29, 2009 21:21

Nie zabardzo mam czas (goście), mam straszny dylemat ale o tym jeszcze napisze...
Szczerze? to nie widze ani rezerwacji ani osoby z Warszawy, narazie nic poważnego nie widzę...
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Nie mar 29, 2009 21:40

jaka rezerwacja?:)

Shishka

Post » Nie mar 29, 2009 21:57

jak to jaka? Ta kolezanka shishy ;) ona poszukuje kociaka a tu kocie cudo czeka na dom, tylko ten ew.potencjalny domek byc moze czeka kwarantanna... Ale jesliby domek sie zdecydowal na kiciusia po kwarantannie, to mysle, ze moze poczekac conieco nasz koci kolega :) Dlatego mowie, ze teoretycznie mrunio zarezerwowany ;)

On jest niezwykle piekny!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie mar 29, 2009 22:07

:P
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon mar 30, 2009 0:37

Osoba z Warszawy to ja, caly czas monitoruje watek.
Rekomendacje dostane wedle potrzeby:) (sprawa rekomendacji z DT)
Moja mala czarna rozrabiara vel Brzusia swietnie sie aklimatyzuje. Robi sie nakolankowa.
Jestem w trakcie przygotowywania z TŻ konstrukcji zabezpieczajacej balkon i okna (niedawno sie do tego lokalu wprowadzilsmy).
Pytanie, ktore sobie stawiam jest takie, ze Blumi jest na tyle pieknym wyrozniajacym sie kotem, ze tak czy inaczej znajdzie DS (nie wiem czy macie takie wrazenie). Totez moze jednak moge dac szczeszcie i milosc innej cudnej istotce. Tym bardziej, ze jak widze, 'latwo' go nie puscicie:).

Gu

Od: Wto mar 24, 2009 14:01

Post » Pon mar 30, 2009 1:45

Gu ty się nie poddawaj. Z tego co widzę tylko ty i Zunia kandydujecie do DS. :D
Jeśli jednak Blumi trafi do kogoś innego, znajdziemy tobie innego białaska. :P
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pon mar 30, 2009 7:32

ja to widzę na razie tak, że wszystkie potencjalne ds wycofują się raczkiem... :roll: :cry:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon mar 30, 2009 11:40

Nie mam się z czego wycofywać bo deklaracji nie dawałam, pisałam tylko, ze się w nim zakochalam i myslę intensywnie. Od Halbiny chciałam tylko tydzień, chyba właśnie po to aby ktoś oblał mnie wiadrem zimnej wody.

Mialam go tylko dostarczyć a zrobił zamieszanie w mojej głowie :cry:
Bo prawda jest taka, ze zdjęcia Blumika to jedno a Blumi w realu to jeszcze co innego :wink: I wcale nie pisze tu o jego urodzie. Ona jest najmniej ważna.

Kto tego kota ma chociaż przez chwile na rękach, ten moze całkowicie się zapomnieć, tak jak my. Przez ta chwile przestało byc dla mnie ważne to, ze w domu mam struszkę żyjącą z wyrokiem i panicznie bojąca się doroslych kotow. Gdybyśmy się wtedy wrócili a duzo nie brakowało to tak naprawdę byłby to z naszej strony egoizm.

Cały czas czuje się okropnie rozdarta ale być może dopóki żyje Punia nie będe mogla sobie pozwolić na dokocenie dorosłym kotem.

Bardzo bym chciała aby Blumi znalazł najwspanialszy dom i to nie ze wzgledu na jego urodę ale charakter. Tego kota nie może już nikt skrzywdzić.

Gu jeżeli po tych opisach pokochalas Blumiego a i tak jak nie on to inny kot ma zagościć w Twoim domu to dlaczego nie on.

Jest mi bardzo źle a mialam go tylko dostarczyć :cry: Cieszcie się dziewczyny, ze nie miałyście go w objęciach bo teraz czułybyście się tak jak ja, czyli okropnie. Wcale nie piszę to aby komuś mydlić oczy, kto mnie zna to wie jak mi teraz źle.

Halbina napisz kiedy najlepiej dostarczyć jego książeczkę?
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pon mar 30, 2009 14:36

Możesz codziennie bezposrednio do Formicy, czyli lecznicy na ul. Piłsudskiego 48 (to dwie ulice ode mnie, też przy stadionie Górnika, tyle że z drugiej strony). Formica pracuje od 12.00 do 19.00, odbiorę od niej.
mnie w tym tygodniu trudno będzie raczej deklarować obecność stuprocentową... mamy konferencję, zebrania z rodzicami i takie tam... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon mar 30, 2009 14:42

Gu, jesteś teraz najpoważniejszym kandydatem... email dostałam... proszę jeszcze o chwilę cierpliwości...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon mar 30, 2009 15:19

Gu odpisałam na maila :)
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Pon mar 30, 2009 16:09

Moja znajoma przygarnie niebawem małego czarnego kocika więc już nie bierzcie jej pod uwagę.Zunia ja też miałam go w objęciach i wiem co czujesz...ale dobrze,że jesteś rozsądna,ja też musiałam pomyśleć odpowiedzialnie i rozsądnie i nie zostawiać go...Chociaż żałuję bardzo ale nie miałam wyboru...

Shishka

[poprzednia][następna]