Cześć, Romek! Mieliśmy gości. OBCY w domu=dodatkowe ręce do miziania. Faaaaajnieeee...
Kłaczek wymiziany
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarna.wdowa pisze:Simbo na szczęście nie ma zapędów rodem z koszar że wszyscy wstają jednocześnie![]()
Co oczywiście nie oznacza tego że mogę się spokojnie wyspać![]()
głodny lub niedopieszczony kot będzie do tej pory męczył moją twarz od buziaków po podgryzanie aż zrobię to na co ma ochotę
kalair pisze:![]()
![]()
Hannah12 pisze:U nas Haker też ma taka zasadę, jedno wstało reszta w łózek. I to niezależnie od godziny. A mój uwielbia pracować rano tak od 5.00.
kinga w. pisze:Moje koty ustalają porę pobudki na podstawie sobie tylko wiadomych obliczeń...I to nigdy nie jest wg. moich preferencji. I nie ważne że za oknem jeszcze ciemno skoro koty chcą śniadanko.
Nelly pisze:czarna.wdowa pisze:głodny lub niedopieszczony kot będzie do tej pory męczył moją twarz od buziaków po podgryzanie aż zrobię to na co ma ochotę
TŻ tak ma![]()
Mi dają spać. Kochane koty.
Bywa, że ok 10-tej Estian mnie gigla wąsami już ale o tej godzinie mu wybaczam.Widocznie uważa, że wystaczy już tego spania i ma rację
tosiula pisze:Witam!![]()
Kolejny nowy wątek. Ale się zbiegło dla mnie nowości
kalair pisze:![]()
Mereth pisze:Hej Romeo![]()
Nadaję dziś z drapaczka, tylko przyszedłem się przywitać, idę dalej spać![]()
Zorek
Nelly pisze:Hej Romeczku! Jak ci tam?
moś pisze:cze Roman, jak tam wiosna u ciebie? - plaskate
kinga w. pisze:Cześć, Romek! Mieliśmy gości. OBCY w domu=dodatkowe ręce do miziania. Faaaaajnieeee...
Kłaczek wymiziany
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Anna2016 i 66 gości