ale kciuki za dalsze zdrowienie potrzymam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewung pisze:Drugie życie puszek po kawie
oraz butelki
Zdobione metodą decoupage.
Rozważam wystawienie ich na bazarku
ewung pisze:dzięki Trawko!
o rany przed chwilą jakiś bezczelny gołąb przeszedł się po parapecie!
Kociaste skoczyły zapolować a tam... szyba...
ewung pisze:Bardzo dziękuję
Marzec mnie natchnął tak kwieciście - chyba na przekór tej zimie. Efekt jest taki że powykańczałam zaległe rzeczy które długo czekały na zrobienie i teraz nie mam już co ozdabiać. A czuję wielką pokusę żeby dalej coś robić. Kupiłam więc doniczki gliniane i je maluję. Ale to już moje oryginalne malunki są w planie - oczywiście koty
annette88 pisze:ewung pisze:Bardzo dziękuję
Marzec mnie natchnął tak kwieciście - chyba na przekór tej zimie. Efekt jest taki że powykańczałam zaległe rzeczy które długo czekały na zrobienie i teraz nie mam już co ozdabiać. A czuję wielką pokusę żeby dalej coś robić. Kupiłam więc doniczki gliniane i je maluję. Ale to już moje oryginalne malunki są w planie - oczywiście koty
dużo bym dała, żeby potrafić robic takie cudeńka.. niestety, mam dwie lewe ręce.. juz w szkole wolałam cos za mamę zrobić, żeby ona mi narysowała pracę na plastyke
ewung pisze:decoupage jest stworzony dla Was w takim razie. Wykorzystuje się tu gotowe obrazki - serwetki, papiery. Jest naprawdę dużo kursów jak robić decoupage i myślę że jak się zacznie to ani się człowiek nie obejrzy jak będzie różne cudeńka tworzył.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 161 gości