jechać na kastrację ale przed zabiegiem zrobic badania - morfologię (o ile nie mniał robionej teraz) profil nerkowy i wątrobowy
jeśłi klinika ma laboratorium zrobią w zasadzie od reki (kwestia ok 40 min do 1 godz,)
Moderator: Estraven
Jouluatto pisze:Posłuchaliśmy Dalii i pojechaliśmy na kastrację poprzedzoną badaniamiW wynikach nie wyszło nic niepokojącego więc zabieg został przeprowadzony. Widziałam już Tikrusia po - wszystko się udało i ma się dobrze, ale jeszcze nie jest w pełni wybudzony, więc do domku przyjedzie dopiero wieczorem. Pusto bez niego...
Jouluatto pisze:Noc minęła spokojnie, ale mam wrażenie że ze szwem z jednej strony znowu dzieje się coś niedobrego, bo coś spod niego wystajeZaraz jedziemy na kroplówkę i antybiotyk to lekarz zobaczy co i jak. Tikruś znowu długo dochodził do siebie, dopiero po 5ej zaczął chodzić normalnie. Obecnie zachowuje się już tak jak zwykle, ale strasznie buntuje się na kołnierz
No i zsikał się dwa razy nie do kuwety... ale to jeszcze chyba był wpływ znieczulenia, bo potem widziałam że włazi do swojej toalety bez problemu. Prosimy o trzymanie kciuków za Tikrusia!
! Be ok! Musi być!
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 33 gości