kocio zamelinował się teraz w koszyku na piecu i sobie patrzy na świat i na nas z góry... zjadł żerełko, a resztę bezczelnie wyjada mu Byron... normalnie dziubie, a terz się uparł, że trzeba wszystko zjeść...
a kocio... bardzo by chciał na kolanka i się miziać... ale na razie troszkę jest oniesmielony...
Cudo nie kot!no, ale ty zawsze miałas dobry gust - Frędzelek też ci się podobał Ale to białe cudo ma oczy niezwykłe! Gratuluje dokocenia. Masz piękne stado
mały i drobny jest... chudziutki i leciutki... moim zdaniem to po prostu bardzo młody kociak...
pojadł, pospał, wzięłam go na ręce i na obchód mieszkanka... w łazience pokazałam kuwetkę, w kuchni podałam tę sprezentowaną saszetkę, myślalam, że pożre miseczkę tak wcinał...
ale nagle przerwał i pobiegł do kuwetki... zrobił siu i wzorcową kupkę! potem dokończył kolacyjkę i zaczął się łasić... megamiziak!
siedzi teraz obok mnie w nosidełku i wziął sie za toaletę... no i obserwacje... niestety na psy nadal fuczy i ciut panikuje, ale przynajmniej już nie gryzie... macha tylko łapami... strasznie chce się przytulać...
uwaga uwaga ktos w sniezynkowie szuka kotka do adopcji .................czy mozecie tej osobie pomoc???
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.