Super, proszę o więcej

Ten z miłością przechodząca w mordobicie jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JoasiaS pisze:Zajrzałam i widzę, że i w tym wątku zaczynają się pojawiać filmiki![]()
kasia86 pisze:Witam w sobotni poranek.![]()
Jak zdrówko chłopaków?
anna09 pisze: Dzisiaj w nocy tak rozrabiali, że w mojej głowie rodziły się już mordercze myśliPrzez nich jestem niewyspana, bo najpierw w środku nocy zabrali mi ponad godzinę snu, a rano oczywiście obudzili mnie domagając się śniadania. Po przebudzeniu zobaczyłam całe mieszkanie usłane kłębkami sierści: rudej i burej (przynajmniej walka była wyrównana
) i piórkami z zabawek
Powinnam się chyba cieszyć, że takie ostre zabawy nocne zdarzają się rzadko. Zazwyczaj jest łagodnie, bo mnie nie budzą, a o nocnych zabawach wnioskuję po drobnych śladach w mieszkaniu. Całe szczęście, że chwiliwo nikt pod nami nie mieszka
![]()
anna09 pisze: Dzisiaj w nocy tak rozrabiali, że w mojej głowie rodziły się już mordercze myśliPrzez nich jestem niewyspana, bo najpierw w środku nocy zabrali mi ponad godzinę snu, a rano oczywiście obudzili mnie domagając się śniadania. Po przebudzeniu zobaczyłam całe mieszkanie usłane kłębkami sierści: rudej i burej (przynajmniej walka była wyrównana
) i piórkami z zabawek
Powinnam się chyba cieszyć, że takie ostre zabawy nocne zdarzają się rzadko. Zazwyczaj jest łagodnie, bo mnie nie budzą, a o nocnych zabawach wnioskuję po drobnych śladach w mieszkaniu. Całe szczęście, że chwiliwo nikt pod nami nie mieszka
![]()
anna09 pisze: Kiedy później sie obudziłam, oba kotki grzecznie spały ze mną w łóżku![]()
anna09 pisze:A teraz wiadomość dla wtajemniczonychJulek już nie jest jedynakiem
Dzisiaj dołączył do niego półroczny (Julek w tej chwili ma 11 m-cy) kolega, który wygląda jak klon Julka
Tylko mniejszy, bo Julek to już duży kotek (waży 6,7kg). Maluch dostał imię Sylwek
Jak tylko dostanę jakieś zdjęcia, pokażę kociaka tutaj. Jak na razie dokocenie przebiega spokojnie - chłopaki są sobą żywo zainteresowani i nie odstępują się na krok, pacają się łapkami, ale bez pazurków. Będzie dobrze
![]()
mjs pisze:Przed kolejnymi zdjęciami uprasza się Tatusia o zawiązanie kokardki na ogonku Młodego, bo trudno rozpoznać, kto jest rezydentem, a kto nowym
BarbAnn pisze:mjs pisze:Przed kolejnymi zdjęciami uprasza się Tatusia o zawiązanie kokardki na ogonku Młodego, bo trudno rozpoznać, kto jest rezydentem, a kto nowym
jak wygram w totka to sobie sprawie takiego kotka biszkoptka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 12 gości