możesz mi nie szczać po wącie?Marcelibu pisze:Zaznaczę...![]()
Albo nie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
no proszę, jaka gościnnaskaskaNH pisze:Marcelibu pisze:Zaznaczę...![]()
Albo nie!
Marcelibu, powstrzymywanie się jest niezdrowe
Femka pisze:Sihaja pisze:Witam serdecznie
Koraliś rzeczywiście przystojniak
Milusia jest taka słodka z tą cudowną plamką na nosku
Mizianki dla całej czwóreczki
Witaj, Sihaja.
Jeśli chcesz któregoś koteczka, chętnie odstąpię
bo wtedy nie byłam pewna i to było przed wywaleniem wazonu z wodą.Sihaja pisze:Tak tak, już raz miałam dostać całą czwórkę - uczciwie ją wygrałam. I co? Smakiem się musiałam obejść....
Femka pisze:bo wtedy nie byłam pewna i to było przed wywaleniem wazonu z wodą.Sihaja pisze:Tak tak, już raz miałam dostać całą czwórkę - uczciwie ją wygrałam. I co? Smakiem się musiałam obejść....
Femka pisze:to ja lecę po czipsykalair pisze:Dorota pisze:Prawda jest, iz coś smignęło.
Juz widze, jak pieknego Koralisia oddajesz...
Jeżeli, to TYLKO MNIE!
Femka pisze:kalair, jakie piękne powitaniekalair pisze:![]()
![]()
![]()
bardziej widowiskowe będzie uzgadnianie, do kogo pojedzie Koralkalair pisze:A że niby przekazanie takie będzie widowiskowe?!![]()
![]()
Femka pisze:bardziej widowiskowe będzie uzgadnianie, do kogo pojedzie Koralkalair pisze:A że niby przekazanie takie będzie widowiskowe?!![]()
![]()
Właśnie przed chwilą dostałam PW od życzliwejFemka pisze:Skaska, zakaz odnośnie serdeczności obowiązuje cały czas. Wystarczy, że Twój wątek został strollowany uprzejmością
Otrzymujesz ostrzeżenie.
miłość wyznała mu Dorotakalair pisze:A kto chce jeszcze MOJEGO Koralisia?!KTO ŚMIAŁ!?
Jestem w szoku..
[/quote]Femka pisze:Właśnie przed chwilą dostałam PW od życzliwejFemka pisze:Skaska, zakaz odnośnie serdeczności obowiązuje cały czas. Wystarczy, że Twój wątek został strollowany uprzejmością
Otrzymujesz ostrzeżenie.która delikatnie, ale stanowczo zwróciła mi uwagę, że poprawnie powinno być odnośnie do serdeczności. Ale to w niczym nie zmienia faktu, że żadnych serdeczności tu nie będzie
![]()
Poprawkę zapamiętam
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 23 gości