no nie wierzę, przecież wzruszenia to ludzkie uczuciaAntypatyczna pisze:Hehe,normalnie się wzruszyłam.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
no nie wierzę, przecież wzruszenia to ludzkie uczuciaAntypatyczna pisze:Hehe,normalnie się wzruszyłam.
Femka pisze:Witam bardzo bardzo ciepło wszystkich. Nawet nie wyobrażacie sobie, jaka to wielka radocha Was tu widzieć![]()
Tym bardziej, że dni Szczypiorków są policzone, sądząc po ich ostatnich pomysłachCzyli to się nigdy nie zmieni: mnoże naostrzone zawsze w pogotowiu
A odnosząc się do jednego, popularnego wczoraj wątku na KŁ: Szczypiorki po stołach łażą. Na kuchenny bufet obowiązkowo, bo tylko z niego mogą się dostać na swoją ulubioną wieżę widokową: na lodówkę![]()
Ponadto Szczypiorki są przeze mnie całowane w samo pysio, a z Milusią sypiam pysio w pysio, bo ona tak najbardziej lubi.
Hmm, w zakresie higieny, to czasami myję zęby i czasami wchodzę pod prysznic, za to grzebię w każdym pawiu szczypiorkowym, a Milusi zaglądam do doopki celem wczesnego wykrycia zaklejenia![]()
Jak mawiali starożytni Rzymianie: z brudu jeszcze nikt nie umarł, za to od mrozów cała armia Napoleona.
Femka pisze:Dorota, no już Twoja wredota sięgnęła Himalajów. Prawie się o Zoskę potknęłaś, jak koteczka uciekała do szafy po naszym powrocie z knajpy![]()
Następnym razem, jak przyjedziesz, całą Ciebie wsadzę to owej szafy, żebyś się z Zośką zaprzyjaźnia![]()
A Korala możesz sobie zabrać, jak tak bardzo go kochaszJest bardzo nieekonomiczny, bo dużo żre.
Dorota pisze:Femka pisze:Dorota, no już Twoja wredota sięgnęła Himalajów. Prawie się o Zoskę potknęłaś, jak koteczka uciekała do szafy po naszym powrocie z knajpy![]()
Następnym razem, jak przyjedziesz, całą Ciebie wsadzę to owej szafy, żebyś się z Zośką zaprzyjaźnia![]()
A Korala możesz sobie zabrać, jak tak bardzo go kochaszJest bardzo nieekonomiczny, bo dużo żre.
Prawda jest, iz coś smignęło.
Juz widze, jak pieknego Koralisia oddajesz...
to ja lecę po czipsykalair pisze:Dorota pisze:Prawda jest, iz coś smignęło.
Juz widze, jak pieknego Koralisia oddajesz...
Jeżeli, to TYLKO MNIE!
Femka pisze:Skaska, zakaz odnośnie serdeczności obowiązuje cały czas. Wystarczy, że Twój wątek został strollowany uprzejmością
Otrzymujesz ostrzeżenie.
Sihaja pisze:Witam serdecznie
Koraliś rzeczywiście przystojniak
Milusia jest taka słodka z tą cudowną plamką na nosku
Mizianki dla całej czwóreczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Majestic-12 [Bot], puszatek, Silverblue i 22 gości