Lemoniada pisze:NITKA/KARINKA pisze:Rozumiem,ze Empatyczna wyskakuje z nożem w zębach i laptopikiem![]()
Kto? Ja?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:NITKA/KARINKA pisze:Rozumiem,ze Empatyczna wyskakuje z nożem w zębach i laptopikiem![]()
Kto? Ja?
Marcelibu pisze:moś pisze::lol:Nawet u plaskatych weszla z tym nożem, az sie wystraszylam
A Twoja odpowiedź była jedną z najfajnieszych, ostatnio przeze mnie słyszanych i czytanych.
Femka pisze:Lemoniada pisze:NITKA/KARINKA pisze:Rozumiem,ze Empatyczna wyskakuje z nożem w zębach i laptopikiem![]()
Kto? Ja?Lemoniada, trochę skromności
Femka pisze:ja naprawdę kiedyś w drodze powrotnej z warszawy podjadę do Skierniewic, zatrzymam się w na jakimś najbardziej ruchliwym miejscu i będę się drzeć w niebogłosy, gdzie jest Lemoniada
ale tylko w towarzystwieLemoniada pisze:Femka pisze:ja naprawdę kiedyś w drodze powrotnej z warszawy podjadę do Skierniewic, zatrzymam się w na jakimś najbardziej ruchliwym miejscu i będę się drzeć w niebogłosy, gdzie jest Lemoniada
Już widzę jak podjeżdża karetka i pakuje Cię w kaftan
Marcelibu pisze:Dlaczego Warszawa piszesz małą literą (Dorotko - widziałaś?), a Skierniewice dużą
?
żeby Skierniewice dowartościowaćMarcelibu pisze:Dlaczego Warszawa piszesz małą literą (Dorotko - widziałaś?), a Skierniewice dużą
?
Lemoniada pisze:Marcelibu pisze:Dlaczego Warszawa piszesz małą literą (Dorotko - widziałaś?), a Skierniewice dużą
?
Zgadnij
Femka pisze:ale tylko w towarzystwieLemoniada pisze:Femka pisze:ja naprawdę kiedyś w drodze powrotnej z warszawy podjadę do Skierniewic, zatrzymam się w na jakimś najbardziej ruchliwym miejscu i będę się drzeć w niebogłosy, gdzie jest Lemoniada
Już widzę jak podjeżdża karetka i pakuje Cię w kaftan
ja wtedy powiem, że Ty jesteś szurnięta kociara i zbieraczka kotówLemoniada pisze:Tak, ja będę stała obok i pokazywała na Ciebie palcem, żeby na pewno nie było wątpliwości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana i 15 gości