Powyzsze bylo do Iryska, a teraz do krisinbb (cos mi nie wychodz cytowanie)
Zapewniam Cie, ze jak Cie chory kot ugryzie to tez sie nie zarazisz FIPem,FIVem ani bialaczka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
charli pisze:Powyzsze bylo do Iryska, a teraz do krisinbb (cos mi nie wychodz cytowanie)
Zapewniam Cie, ze jak Cie chory kot ugryzie to tez sie nie zarazisz FIPem,FIVem ani bialaczka
CoolCaty pisze: 3. Kocurek dla CoToMa - przebywa lecznica CoolCaty
Kocurek niekastrowany, około 3 lat; koci katar, ropny wypływ z nosa; świerzb uszny; brzydka, przerzedzona sierść, możłiwa grzybica skórna, stare uszkodzenie prawej małżowiny usznej; stare uszkodzenie rogówki oka prawego - są zrosty z tęczówką. Testy na zakaźne - jutro.
Anna_33 pisze:Pogubilam sie w tych ktore zabrala CoolCaty, bo pozniej juz byly brane jak popadnie. Ale CC obiecala foto dokumentacje.
Zrobila duzo testow.
Musimy koniecznie zwrocic za nie pieniadze.
Podliczenie pozniej.
Z nadprogramowych kotow nie zabralismy 4 z fiv.
Anna_33 pisze:Pisiokot.Anna_33 pisze:Pogubilam sie w tych ktore zabrala CoolCaty, bo pozniej juz byly brane jak popadnie. Ale CC obiecala foto dokumentacje.
Zrobila duzo testow.
Musimy koniecznie zwrocic za nie pieniadze.
Podliczenie pozniej.
Z nadprogramowych kotow nie zabralismy 4 z fiv.
Juz kilka razy o tym pisalam, poza testami CoolCaty podaje tez tym kotom leki..Tez nie ma za darmo.
Potrzebne sa pieniadze.
Czy ktos ma gdzies link do strony, ktora zalozyla Jana? W tym tlumie gdzies przepadla. Przekleje ja na pierwsza strone.
wilhelmi pisze:Wiadomość od Zofii-Saszy: Kot (ten z FIV i katarem kocim) siedzi u niej za kiblem i się trzęsie. Jutro jedzie do lecznicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05 i 77 gości