Moderator: Estraven

Tyzma pisze:kinga na tygodniu je zobaczysz a sobotę już przytulisz do sercawytrzymasz - gorzej my czekając na foty
ale cóż życie. U ciebie doprosić się o foty to jak w kryzysie o watę :( rzucą parę sztuk na zapchanie i tyle widzieli
kinga w. pisze:NIe żąrtuj. Częściej ja wrzucam fotki niż Wy! Chciałyście wczoraj? Wrzuciłam?? Jak tylko będę się widzieć z Pannami Dwóch Żywiołów to coś wrzucę.

Tyzma pisze:Kinia to my akurat wiemy bo też czytamy te wątki - i współczujemy kocinom i psinomi cieszymy się, że piękności maja domek u ciebie, zwłaszcza u ciebie :)

kinga w. pisze:Tyzma pisze:Kinia to my akurat wiemy bo też czytamy te wątki - i współczujemy kocinom i psinomi cieszymy się, że piękności maja domek u ciebie, zwłaszcza u ciebie :)
Ty się nie podlizuj i tak nie będzie więcej fotek niz będzie.
Tyzma pisze:kinga w. pisze:Tyzma pisze:Kinia to my akurat wiemy bo też czytamy te wątki - i współczujemy kocinom i psinomi cieszymy się, że piękności maja domek u ciebie, zwłaszcza u ciebie :)
łobuz i aspołeczna jednostka

kinga w. pisze:Tyzma pisze:kinga w. pisze:Tyzma pisze:Kinia to my akurat wiemy bo też czytamy te wątki - i współczujemy kocinom i psinomi cieszymy się, że piękności maja domek u ciebie, zwłaszcza u ciebie :)
Aleś mi przys...ła!![]()
kinga w. pisze:A ja nie mam co robic tylko pstrykać foty śpiącym kotom...
One były częścią kolekcji niekoniecznie zdrowej na umyśle kobiety. Tam nadal jest kilka kotów, niektóre w tragicznym stanie. Persy, syjamy, dachowce... "Rasowe" jak i Panny Dwóch Żywiołów... Kobieta kupuje koty a potem... Nie wyrabia?
kinga w. pisze:Tyzma pisze:kinga w. pisze:Tyzma pisze:Kinia to my akurat wiemy bo też czytamy te wątki - i współczujemy kocinom i psinomi cieszymy się, że piękności maja domek u ciebie, zwłaszcza u ciebie :)
Aleś mi przys...ła!![]()
kalair pisze:kinga w. pisze:A ja nie mam co robic tylko pstrykać foty śpiącym kotom...
One były częścią kolekcji niekoniecznie zdrowej na umyśle kobiety. Tam nadal jest kilka kotów, niektóre w tragicznym stanie. Persy, syjamy, dachowce... "Rasowe" jak i Panny Dwóch Żywiołów... Kobieta kupuje koty a potem... Nie wyrabia?
Och....Ale na razie tylko te dwie panny wzięte? I jakiś burasek?

kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:A ja nie mam co robic tylko pstrykać foty śpiącym kotom...
Och....Ale na razie tylko te dwie panny wzięte? I jakiś burasek?
Dziewczyny się szykuja na więcej... Tym bardziej że Panny są jeszcze w nie najgorszym stanie, tam są koty chore bardziej potrzebujące pomocy. Kurcze... Normalnie mi żal jak diabli... czemu nie można jakoś tak załatwić zeby ona nie mogła mieć zwierząt??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości